ΑΕΚ : Συνεχίζει να παρακολουθεί Αλμπάνη

ΑΕΚ : Συνεχίζει να παρακολουθεί Αλμπάνη

Η ΑΕΚ συνεχίζει να παρακολουθεί τον Χρήστο Αλμπάνη του Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, έστειλε άνθρωπο στη Ριζούπολη τη Δευτέρα για να δει από κοντά τον Έλληνα παίκτη της Ελαφράς Ταξιαρχίας στο ματς με τον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των Σπορ, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου μαζί με τον πρώην σκάουτερ της […]

Η ΑΕΚ συνεχίζει να παρακολουθεί τον Χρήστο Αλμπάνη του Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, έστειλε άνθρωπο στη Ριζούπολη τη Δευτέρα για να δει από κοντά τον Έλληνα παίκτη της Ελαφράς Ταξιαρχίας στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των Σπορ, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου μαζί με τον πρώην σκάουτερ της Ένωσης, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, για να τσεκάρει τον Αλμπάνη. Ο 23χρονος επιθετικός τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε κόντρα στους Αγρινιώτες.

Στην ΑΕΚ φέρονται να παρακολουθούν εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή, χωρίς να έχει προχωρήσει το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Να σημειώσουμε ότι πέρα από την ΑΕΚ, στη Ριζούπολη βρέθηκε και σκάουτερ ομάδας της Γαλλίας για να δει από κοντά τον φορ του Απόλλωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ