ΑΕΚ : Ματιές στον Κυριακόπουλο

ΑΕΚ : Ματιές στον Κυριακόπουλο

Η ΑΕΚ ψάχνεται για μεταγραφές στην ελληνική αγορά θέλοντας να βρουν ό,τι καλύτερο μπορούν ενόψει και της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sportday, οι κιτρινόμαυροι έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Γιώργο Κυριακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός αριστερός αμυντικός που αγωνίζεται και ως εξτρέμ στους Αρκάδες έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και δεν έχει […]

Η ΑΕΚ ψάχνεται για μεταγραφές στην ελληνική αγορά θέλοντας να βρουν ό,τι καλύτερο μπορούν ενόψει και της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sportday, οι κιτρινόμαυροι έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Γιώργο Κυριακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης.

Ο νεαρός αριστερός αμυντικός που αγωνίζεται και ως εξτρέμ στους Αρκάδες έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ο 22χρονος μπακ δεν έχει πάντα φανέλα βασικού στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη, όμως έχει φέτος 17 συμμετοχές στη Superleague και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος απλώς παρακολουθεί την πορεία του προς το παρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ