Παντελίδης : «Κυνηγάμε την 5η θέση»

Παντελίδης : «Κυνηγάμε την 5η θέση»

Ο Σάββας Παντελίδης σε συνέντευξη του τόνισε πως ο στόχος του Αστέρα Τρίπολης είναι η ευρωπαϊκή έξοδος, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στη μάχη του πρωταθλήματος.

Για τη νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΟΚ (3-2), αλλά και τον στόχο των Αρκάδων που είναι η πέμπτη θέση της Σούπερ Λιγκ μίλησε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Είδαμε τα προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όποιος έκανε πίσω τον φοβήθηκε και εμείς το κάναμε αυτός στον πρώτο γύρο. Ετσι αποφασίσαμε να ανέβουμε πιο ψηλά, να βγούμε με περισσότερο θάρρος και να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον ΠΑΟΚ στην αρχή της επίθεσής του. Θέλαμε να σταματήσουμε τους πλάγιους μπακ, που είναι οι κορυφαίοι στη θέση τους στο πρωτάθλημα, δημιουργούν πολλά προβλήματα. Κρατήσαμε χαμηλά τον ρυθμό, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη εκρηκτικότητα. Οσο περισσότερες ευκαιρίες έβγαζε η ομάδα μας τόσο περισσότερο αυτοπεποίθηση είχε. Για εμάς ήταν μεγάλο πλεονέκτημα που προηγήθηκαμε, αν δεχόμασταν πρώτοι το γκολ θα ήταν δύσκολο να γυρίσουμε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ».
Για την πολύ καλή εμφάνιση των μέσων του Αστέρα: «Εμάς μας συμφέρει να οδηγούμε το παιχνίδι στον άξονα γιατί έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να βγάλουν επιθέσεις αλλά και να είμαστε καλοί ανασταλτικά».
Για το αν ήταν κομβικό το παιχνίδι για τον Αστέρα: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι γιατί κυνηγάμε την 5η θέση, δεν έχει σημασία το πόσο το κυνηγάει ο αντίπαλος. Ο καθένας από την δική του την πλευρά το ήθελε εξίσου».
Για το αν ήταν επηρεασμένος ο ΠΑΟΚ από τα γεγονότα με τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω αν ήταν επηρεασμένος αλλά δεν έκανε εμφάνιση όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Ισως να τον επηρέασε το παιχνίδι Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη. Και για τις δύο ομάδες έπαιξε ρόλο η ώρα του παιχνιδιού. Εμείς πρώτη φορά παίξαμε στις 3 το μεσημέρι, στο πρώτο ημίχρονο έβλεπα και τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πιάσουν τον ρυθμό. Μάλλον η ζέστη και η ώρα επηρέασε και τους δύο».
Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα: «Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το πώς θα καταλήξει η μάχη του τίτλου, είναι όλα πολύ ρευστά. Θα παίξει ρόλο το παιχνίδι της Κυριακής, όμως υπάρχουν και άλλα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό υλικό και παίκτες που αν βρεθούν στην καλή τους μέρα δεν μπορείς να τους σταματήσεις. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλό σύνολο, με καλή φυσική κατάσταση, σε πιέζει και αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της ανάλογα με τον αντίπαλο».
Για τις δικαστικές αποφάσεις: «Για μένα ως προπονητής θέλω να κρίνονται τα πράγματα μέσα το γήπεδο όμως δεν θέλω να υπάρχει ατιμωρησία. Σημασία έχει να είναι πιο χαμηλά οι τόνοι και να βρεθεί η μέση λύση. Εμείς που ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να το γυαλίσουμε ως προϊόν και όχι να το θαμπώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ