Κούγιας : «Κακή στιγμή η παρεξήγηση με τον Μόρα»

Κούγιας : «Κακή στιγμή η παρεξήγηση με τον Μόρα»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση τόνισε πως η παρεξήγηση με τον Βαγγέλη Μόρα αποτέλεσε μια κακή στιγμή και πως περιμένει από τον έμπειρο αμυντικό να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μόρας έκανε την επανεμφάνιση του με τη φανέλα της Λάρισας μετά από σχεδόν 17 χρόνια αναρτώντας στο Instagram μια φωτογραφία μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα για το γεγονός. Ένα μήνυμα που όπως φάνηκε άγγιξε και τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος μέσω προσωπικής του δήλωσης αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε συμβεί με τον έμπειρο αμυντικό

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ τόνισε πως το συμβάν απλά αποτέλεσε μια κακή στιγμή του παρελθόντος και σημείωσε πως περιμένει από τον Μόρα να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Η χθεσινή ανάρτηση του Βαγγέλη Μόρα με αφορμή την πρώτη του συμμετοχή μετά από 16 χρόνια σε επίσημο αγώνα της ιστορικής ομάδας μας, ανέβασε όλους τους οπαδούς μας, τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ κι εμένα προσωπικά πολύ ψηλά.

Όταν αυτή η δήλωση γίνεται από έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή με τέτοια διεθνή καριέρα, κάθε προηγούμενη παρεξήγηση δεν έχει καμία αξία και αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου μια κακή στιγμή του παρελθόντος.

Η αγωνιστική εικόνα του Βαγγέλη Μόρα έστω και για λίγα λεπτά μας δημιουργεί τις καλύτερες προσδοκίες.

Έρχονται καθοριστικά παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο και τον θέλουμε κοντά μας, υπερήφανο και διψασμένο για να μας βοηθήσει όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ