Φυντάνης: «Νικήτρια στο χορτάρι η ΑΕΛ»

Φυντάνης: «Νικήτρια στο χορτάρι η ΑΕΛ»

Εντελώς κανένα σχόλιο για το αγωνιστικό κομμάτι του ματς με τον Παναθηναϊκό δεν έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, επιλέγοντας να αναφερθεί πολύ επικριτικά, στη διαιτησία του αγώνα. Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ μιλώντας στη NOVA δήλωσε: «Δεν χάσαμε αγωνιστικά. Η φάση του πέναλτι είδε όλη η […]

Εντελώς κανένα σχόλιο για το αγωνιστικό κομμάτι του ματς με τον Παναθηναϊκό δεν έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, επιλέγοντας να αναφερθεί πολύ επικριτικά, στη διαιτησία του αγώνα.
Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ μιλώντας στη NOVA δήλωσε: «Δεν χάσαμε αγωνιστικά. Η φάση του πέναλτι είδε όλη η Ελλάδα ότι δεν ήταν. Το είδαμε και εμείς. Ο διαιτητής μας έβαλε στην περιοχή και με εννέα παίκτες».
Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, παρέμεινε στον ίδιο τόνο: «Σήμερα στο γήπεδο νικήτρια είναι η ΑΕΛ. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που έγινε και το είδε όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχει πέναλτι και είναι καθαρό το γκολ που βάλαμε. Ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που έγινε σήμερα.
Αυτό το πέναλτι δεν υπάρχει πουθενά. Και αυτή η εμφάνιση και αυτή με τον ΠΑΟΚ είναι κορυφαίες. Αυτό είναι ντροπή. Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικό σωματείο. Όμως αυτό που έγινε σήμερα είναι έγκλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ