ΑΕΚ : «Όχι» του Χιμένεθ σε κρούση ομάδας της La Liga

ΑΕΚ : «Όχι» του Χιμένεθ σε κρούση ομάδας της La Liga

Η ΑΕΚ κάνει εξαιρετική σεζόν και τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την πορεία της έχει ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης μάλιστα, φέρεται πως δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τα βλέμματα ομάδων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ώρα των Σπορ, μια ομάδα από τη La Liga έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Χιμένεθ. Ωστόσο, η απάντηση […]

Η ΑΕΚ κάνει εξαιρετική σεζόν και τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την πορεία της έχει ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης μάλιστα, φέρεται πως δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τα βλέμματα ομάδων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ώρα των Σπορ, μια ομάδα από τη La Liga έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Χιμένεθ.

Ωστόσο, η απάντηση του ίδιου ήταν αρνητική ξεκαθαρίζοντας ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ και πως εκείνη έχει τον πρώτο λόγο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν. Όμως, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός πρόσφατα έχει δηλώσει ότι θέλει να κοουτσάρει την ομάδα και στο μέλλον, εφόσον φυσικά υπάρξουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ