Μόρας : «Πείτε όπως θέλετε, για μένα η ΑΕΛ είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

Μόρας : «Πείτε όπως θέλετε, για μένα η ΑΕΛ είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Βαγγέλης Μόρας αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΛ κόντρα στον Λεβαδειακό και με δημοσίευσή του στο Instagram τόνισε πως αυτή τη στιγμή την περίμενε πολλά χρόνια.

Ο Βαγγέλης Μόρας έπαιξε μετά από περίπου 17 χρόνια με τη φανέλα της Λάρισας κι έκανε το όνειρο του πραγματικότητα αγωνιζόμενος ξανά για την ομάδα της καρδιάς του. Ο Έλληνας αμυντικός με ανάρτησή του στο Instagram τόνισε πως το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, ενώ άφησε κι αιχμές σε αυτούς που τον αμφισβητούν.

«Μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες έγινε το όνειρο μου όπως και το όνειρο των δικών μου ανθρώπων πραγματικότητα … να φορέσω την φανέλα που αγαπώ ξανά ! Ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω και να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο είναι η ΑΕΛ . Πείτε το οπαδιλικι, πείτε το γλύψιμο, πείτε το όπως θέλετε , για μένα θα είσαι η ομάδα της καρδιάς μου και όσο θα μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι θα προσπαθώ να το απολαύσω όσο πιο έντονα μπορώ χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα λένε οι κακές γλώσσες #ael #love #myteam #football #mydream #mycity».

Μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες έγινε το όνειρο μου όπως και το όνειρο των δικών μου ανθρώπων πραγματικότητα … να φορέσω την φανέλα που αγαπώ ξανά ! Ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω και να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο είναι η ΑΕΛ . Πείτε το οπαδιλικι, πείτε το γλύψιμο, πείτε το όπως θέλετε , για μένα θα είσαι η ομάδα της καρδιάς μου και όσο θα μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι θα προσπαθώ να το απολαύσω όσο πιο έντονα μπορώ χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα λένε οι κακές γλώσσες ???? #ael #love #myteam #football #mydream #mycity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moras Vangelis (@moras_vangelis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ