Δέλλας: «Ο τραυματισμός του Μάζουρεκ και το 2ο γκολ ήταν τα σημεία κλειδιά του αγώνα»

Δέλλας: «Ο τραυματισμός του Μάζουρεκ και το 2ο γκολ ήταν τα σημεία κλειδιά του αγώνα»

Στον καθοριστικό τραυματισμό του Μάζουρεκ και στο δεύτερο γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου στάθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα της ομάδας του από τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1)

Στον τραυματισμό του Μάζουρεκ και στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο τέλος του ημιχρόνου στάθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα των Καναρινιών από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 42χρονου τεχνικού:

«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαμε μια καλή ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ. Το παιχνίδι είχε δύο σημεία κλειδιά. Το πρώτο είναι ο τραυματισμός του Μάζουρεκ, ενώ το δεύτερο είναι το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου. Μετά το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, παίξαμε καλύτερα, αλλά κάναμε πολλά λάθη στο κέντρο. Καταφέραμε να μειώσουμε σε 2-1, αλλά στο τέλος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο καθώς έγιναν πολλές καθυστερήσεις και υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί».

Για το εάν το αποτέλεσμα αυτό θέτει τον Παναιτωλικό εκτός Ευρώπης: «Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Δεν θέσαμε ποτέ κάποιο στόχο. Έχουμε μια ομάδα νεανική. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε στα τελευταία παιχνίδια να αξιολογήσουμε το ρόστερ, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουμε αλλά και των τιμωριών. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει».

Για το ότι δεν κατάφερε η ομάδα να διαχειριστεί την πίεση του αγώνα: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ψυχολογικό θέμα στην ομάδα. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Βάζουμε την μπάλα κάτω και για αυτό κάνουμε και λάθη»

Για τον τραυματισμό του Μάζουρεκ: «Ο Μάζουρεκ είναι ένας παίκτης κλειδί για εμάς. Όταν έχεις καταστρώσει ένα πλάνο και βγαίνει από το παιχνίδι ο καλύτερος σου παίκτης, τότε χρειάζεσαι χρόνο προκειμένου να αλλάξεις το πλάνο σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ