Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός : «Πρώτη φορά στην καριέρα μου συναντώ τέτοια κακοδαιμονία»  παραδέχεται ο Παράσχος

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός : «Πρώτη φορά στην καριέρα μου συναντώ τέτοια κακοδαιμονία» παραδέχεται ο Παράσχος

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιώργος Παράσχος, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την απίστευτη κακοτυχία της ομάδας του αλλά και τη μεγάλη επιθυμία του να σώσει την ιστορική Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο έμπειρος προπονητής του Απόλλωνα είδε επιτέλους την ομάδα του να νικά και να παίρνει σημαντική βαθμολογική ανάσα που τη βάζει ξανά στο κόλπο της παραμονής και μάλιστα με αξιώσεις.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Πάνω απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε τεράστια προσπάθεια. Μετά από τέσσερις μήνες επανερχόμαστε στις νίκες. Θα μας βοηθήσει αφάνταστα στα επόμενα παιχνίδια να αλλάξει η ψυχολογία μας. Αν είχαμε παραπάνω βαθμούς θα παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Σήμερα συνδυάσαμε και ποδόσφαιρο και νίκη. Τα παιδιά βγάζουν στα ματς αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Θα ανταποκριθούμε πλήρως στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια παρότι είναι δύσκολα. Πιστεύω ότι το άγχος θα φύγει από εμάς μετά από αυτή τη νίκη».

Για την… κατάρα που ακολουθεί τον Απόλλωνα ανέφερε σχετικά: «Αν δείτε ένα ένα τα παιχνίδια που έχουμε κάνει δικαιούμασταν πολλά παραπάνω. Η κακοδαιμονία που έχει αυτή η ομάδα, τη συναντάω για πρώτη φορά στα 30 χρόνια που δουλεύω. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την ομάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία. Για εμένα θα είναι ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα, να μπορέσω να κάτσω σπίτι μου και να πω ότι κατάφερα να σώσω αυτή την ιστορική ομάδα».

Για τα ψυχολογικά οφέλη της μεγάλης αυτής νίκης: «Σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ. Ο Παναιτωλικός μεσοεπιθετικά είναι από τις πιο γρήγορες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην δεχθούμε πρώτοι γκολ. Αν τρώγαμε πρώτοι γκολ με την ψυχολογία που έχουμε μπορεί να παθαίναμε την πανωλεθρία όπως με τον Ατρόμητο. Τρέξαμε και πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και τον υποχρεώσαμε σε πολλά λάθη, κερδίζοντας πολλές μπάλες».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλων ακολουθεί της ανταγωνίστριας για την αποφυγή του υποβιβασμού, Κέρκυρας: «Αυτό είναι καλό για εμάς. Ξέροντας το αποτέλεσμα με τον αντίπαλο τον οποίο θα παίξουμε εντός ή εκτός, ξέρουμε πως μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε. Ίσως η Κέρκυρα έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από εμάς».

Για τον Κονέ και το γεγονός πως αγωνίστηκε επιθετικά ως εξτρέμ: «Ο Κονέ είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης. Η ταχύτητα και οι δυνάμεις που έχει, του πάει αυτή η θέση. Αν μπορεί στην τελική πάσα ή προσπάθεια να την βελτιώσει… Δυστυχώς δεν μπορούσε σήμερα να βρει έναν συμπαίκτη του, γιατί βγήκε πολλές φορές στα πλάγια έκανε ίσως 7-8 σέντρες».

Για το ρίσκο με την χρησιμοποίηση του Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια: «Ο Χουάντερσον έχει μεγαλύτερη εμπειρία, διαβάζει καλύτερα τον αντίπαλο. Το πλεονέκτημα επίσης του Χουάντερσον είναι καλύτερος με τα πόδια και γι’ αυτό πήραμε το ρίσκο και τον χρησιμοποιήσαμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ