ΑΕΚ : Εξετάζει τον Βούλγαρο Στραχίλ Ποπόφ (vid)

ΑΕΚ : Εξετάζει τον Βούλγαρο Στραχίλ Ποπόφ (vid)

Την περίπτωση του 27χρονου Βούλγαρου δεξιού αμυντικού Στραχίλ Ποπόφ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Κασίμπασα, εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με Μέσο από την πατρίδα του.

Την περίπτωση του Στραχίλ Ποπόφ εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα βουλγαρικής ιστοσελίδας. Όπως αναφέρει, λοιπόν, το topsport.bg, οι άνθρωποι της Ένωσης παρακολουθούν τον 27χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στη Τουρκία με τη φανέλα της Κασίμπασα.

Το δημοσίευμα θα μπορούσε να έχει βάση, αφού ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, το γραφείο που τον εκπροσωπεί έχει κάνει αρκετές δουλειές σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ η ΑΕΚ είναι ουσιαστικά με έναν δεξιό μπακ στο ρόστερ της, τον 31χρονο Ροντρίγκο Γκάλο (ο Μπακάκης παίζει κατά βάση αριστερά).

Γρήγορος, δυνατός, με καλή σέντρα και ικανός να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά, ο Ποπόφ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Λίτεξ Λόβετς, έφθασε ως την πρώτη ομάδα, δόθηκε δύο χρονιές δανεικός (Ιούλιος – Οκτώβριος 2009 σε Λοκομοτίβ Μέζντρα και Γενάρης – Ιούνιος 2010 σε Μοντάνα) και τον Γενάρη του 2016 πωλήθηκε έναντι 750.000 στην Κασίμπασα.

O 27χρονος μπακ πραγματοποιεί φέτος μια πολύ γεμάτη σεζόν στη γειτονική χώρα, έχοντας 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (2.070 λεπτά συμμετοχής), στις οποίες έχει σκοράρει μια φορά και έχει μοιράσει πέντε ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 220 παιχνίδια, με έξι γκολ και 23 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ είναι και δέκα φορές διεθνής, με τελευταία συμμετοχή τον Οκτώβριο, κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Ο Ποπόφ εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=RBKkYJ74TLs

https://www.youtube.com/watch?v=CIqoGXtAhJI

https://www.youtube.com/watch?v=vRcj6hxUN2I

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ