Γ. Σαββίδης εναντίον ΑΕΚ: «Κάποτε έκλαιγες, τώρα πανηγυρίζεις»

Γ. Σαββίδης εναντίον ΑΕΚ: «Κάποτε έκλαιγες, τώρα πανηγυρίζεις»

Με δύο αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση με αφορμή την τιμωρία του ΠΑΟΚ στέλνοντας ένα μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης έβαλε… απέναντι στον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ, δείχνοντας την άποψη που επικρατεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σχετικά με την πρώην σύμμαχο.

Το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου, με αφορμή την τιμωρία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της Τούμπας για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τοποθετήθηκε μέσω των Social Media, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Κατ’ αρχάς ανάρτησε φωτογραφικό στιγμιότυπο στα stories του Instagram, το οποίο έδειχνε πανό των οπαδών της ΑΕΚ, που ανέφερε «Πρωταθλήματα στα γήπεδα όχι στα δικαστήρια».

Στη συνέχεια ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έκανε νέα ανάρτηση, στην οποία ανέφερε… «Πώς αλλάζουν οι καιροί. Κάποτε έκλαιγες και τώρα πανηγυρίζεις. Η ιστορία δεν διαγράφει.

ΥΓ. Για όσους πανηγυρίζουν έχω μια συμβουλή. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό», αναφερόμενος σε αυτούς που… πανηγυρίζουν με την τιμωρία του ΠΑΟΚ, από την οποία ευνοημένη βγαίνει η ΑΕΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ