Ιγκλέσιας : «Δεν έκανα πέναλτι στον Πρίγιοβιτς»

Ιγκλέσιας : «Δεν έκανα πέναλτι στον Πρίγιοβιτς»

Ο Ματίας Ιγκλέσιας δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM πως δεν έκανε πέναλτι στον Πρίγιοβιτς στη φάση του 96'.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ήταν ο παίκτης που σημείωσε το τρίτο γκολ των Αρκάδων στο 98′, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 3-2. Ο Ιγκλέσιας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν έκανε πέναλτι στον Πρίγιοβιτς, στην φάση του 96′, όταν ο Σιδηρόπουλος καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

«Τον βρήκα ίσα-ίσα με το πόδι μου. Απλά είχα κάρτα και δεν ήθελα να πω τίποτα για να μην γίνει χειρότερα το πράγμα. Από τη στιγμή που το έδωσε ο διαιτητής δεν ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Τον βρίσκω λίγο με το πόδι μου, αλλά όχι για να πέσει και νομίζω ότι δεν ήταν πέναλτι. Το πήρε έξυπνα, ήταν λάθος μου. Λέω και πάλι ότι δεν είπα κάτι γιατί δεν ήθελα να δεχθώ δεύτερη κίτρινη, αφού δεν θα άλλαζε κάτι από τη στιγμή που το έδωσε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα.

Ο Ιγκλέσιας μίλησε επίσης για τη σημασία της νίκης του Αστέρα αλλά και την δική του απόδοση λέγοντας:

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Δουλέψαμε αρκετά όλη τη βδομάδα και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Κερδίσαμε το κέντρο, αλλά το κλειδί ήταν το πάθος και το πόσο θέλαμε να πάρουμε το ματς»

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Τίποτα δεν μένει στην τύχη στην προετοιμασία μας. Δουλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό φαίνεται, όπως και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Για τη μονομαχία με τον Πέλκα: «Είναι παιχτάρα ο Πέλκας. Είναι πολύ καλός. Εγώ προσπαθώ να δώσω τα πάντα στα παιχνίδια και χθες νομίζω έκανα καλό ματς και βοήθησα όσα μπορούσα για την ομάδα μου. Αυτό κάνω κάθε φορά»

Για το γκολ που πέτυχε: «Όταν κλέψαμε την μπάλα, είχα διαβάσει τη φάση. Περίμενα ότι θα γινόταν έτσι και κατάφερα να σκοράρω. Προσπάθησα να σουτάρω διαγώνια και τα κατάφερα»

Για το ποια ομάδα δυσκόλεψε περισσότερο τον Αστέρα: «Και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες είναι δύσκολες, αλλά για μένα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν το πιο δύσκολο. Χαρήκαμε πολύ γιατί κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ που φέτος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Για τους στόχους της ομάδας: «Πάντα η ομάδα θέλει να είναι ψηλά. Πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά αυτό συμβαίνει. Φέτος ξέραμε όλοι ότι η χρονιά ήταν σημαντική από την αρχή. Πάντα ο στόχος μας είναι να είμαστε ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ