Άλτμαν : «Έπρεπε να το λήξει…»

Άλτμαν : «Έπρεπε να το λήξει…»

Η σκηνή που ο Όμρι Αλτμαν αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» βουρκωμένος είναι συγκλονιστική. Αμέσως μετά την προσγείωσή του στο έδαφος έπιασε το δεξί γόνατο. Κατάλαβε ότι είχε γίνει ζημιά. Αποχώρησε από το γήπεδο με τη σύντροφό του και τον γιατρό του Παναθηναϊκού, ώστε να βγάλει τη μαγνητική. Το αποτέλεσμα δεν θα […]

Η σκηνή που ο Όμρι Αλτμαν αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» βουρκωμένος είναι συγκλονιστική. Αμέσως μετά την προσγείωσή του στο έδαφος έπιασε το δεξί γόνατο. Κατάλαβε ότι είχε γίνει ζημιά.

Αποχώρησε από το γήπεδο με τη σύντροφό του και τον γιατρό του Παναθηναϊκού, ώστε να βγάλει τη μαγνητική. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι διαφορετικό. Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Απλώς περίπου στις 14.00-15.00 θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα κι αν πειράχθηκε κάποιο άλλο σημείο. Η μέρα που θα γίνει η επέμβαση θα εξαρτηθεί κι από το πρησμένο του γόνατο. Λογικά Τετάρτη ή Πέμπτη θα μπει στο χειρουργείο. Ο χρόνος απουσίας του θα είναι πέντε μήνες. Αρχές Αυγούστου, λοιπόν, θα μπει με την ομάδα κι από τον Σεπτέμβριο θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

Στον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έκανε στο Φάληρο την καλύτερή του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, έφταιγαν όλα. Δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του. «Εκανες ένα τρομερό αεροπλανικό και πέρασες πάνω από τον Ρομαό πριν προσγειωθείς στο έδαφος», του έλεγαν όσοι ήταν κοντά του και περιέγραφαν τον τραυματισμό του. Ο ίδιος το μόνο που θυμόταν κι έλεγε ήταν «νομίζω είχε τελειώσει ο χρόνος. Επρεπε να το λήξει. Τίποτα δεν θα είχε συμβεί…».

Ευχές

Μέσα στην πίκρα του, όμως, δεν είχε ξεχάσει και κάτι άλλο σημαντικό. «Είδα πολύ κόσμο γύρω μου μετά τον τραυματισμό». Όντως κανείς δεν έφυγε για τα αποδυτήρια. Όλοι ήταν κοντά του. Ο Ινσούα δίπλα του στο φορείο, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Σπανέας. Ολοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ στα αποδυτήρια του εύχονταν ταχεία ανάρρωση. Και στα social media οι συμπαίκτες του, έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

Κι ένας πρώην συμπαίκτης του ο Ζέκα. «Να γυρίσεις γιε μου πίσω φίλε», ήταν το νόημα της πρώτης ανάρτησης του Πορτογάλου, αφού ξέχασε στο soon (σύντομα) να προσθέσει ένα «o»… Το διόρθωσε μετά ζητώντας συγγνώμη. Ο άλτμαν χαμογέλασε και τον ευχαρίστησε (όπως και σε όλους όσοι του έστειλαν ευχές). Το έχει ανάγκη τώρα το χαμόγελο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ