ΑΕΚ – Πανιώνιος : Η κριτική της Ένωσης

ΑΕΚ – Πανιώνιος : Η κριτική της Ένωσης

Η κριτική των κιτρινόμαυρων για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο ασταμάτητος Λιβάγια, οι σούπερ Κονέ και Λόπες, ο ορεξάτος Γκάλο και ο Γαλανόπουλος που «ντύθηκε» Σιμόες Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ από to10.gr.

Τσιντώτας: Δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σημαντική επέμβαση, ωστόσο έκανε κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Γκάλο: Ακόμα ένα εξαιρετικό ματς από τον Βραζιλιάνο μπακ, που ανέβηκε πολύ από την πλευρά του και ειδικά στο πρώτο μέρος, ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ.

Λαμπρόπουλος: Ήταν συνεπής στα καθήκοντά του, κερδίζοντας προσωπικές μονομαχίες και κάνοντας καλή δουλειά απέναντι στους επιθετικούς του Πανιωνίου.

Βράνιες: Στο ξεκίνημα του αγώνα έδειχνε εκνευρισμένος, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα έμπαινε στο κλίμα του ματς, κάνοντας συνολικά ένα καλό ματς.

Λόπες: Eπέστρεψε στη δράση ορεξάτος, με πολλά ανεβάσματα από τα αριστερά και καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του.

Κονέ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους καλύτερους για την ΑΕΚ, ωστόσο στο δεύτερο έδειξε επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία. Βγάζοντας κούραση στο παιχνίδι του.

Γαλανόπουλος: Έτρεξε πολύ, κάλυψε χώρους, κέρδισε μπάλες και έκανε την απουσία του Σιμόες να περάσει απαρατήρητη.

Χριστοδουλόπουλος: Πήρε πάνω του φάσεις και δημιούργησε ρήγματα από τα δεξιά, στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Μπακασέτας: Παρότι βρέθηκε σε φάσεις για γκολ και απείλησε την αντίπαλη εστία, η απόδοσή του ήταν σε κάπως χαμηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Λιβάγια: O κορυφαίος του γηπέδου. Ο Κροάτης φορ σκόραρε το «χρυσό» γκολ, έφτιαξε φάσεις για τους συμπαίκτες του και απείλησε την εστία του Κότνικ με κάθε πιθανό ή… απίθανο τρόπο.

Αραούχο: Μπορεί να μην σκόραρε, όμως ήταν πολύ κινητικός, κυνηγώντας φάσεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Μασούντ: Δεν είχε καθαρό μυαλό και έκανε αρκετά λάθη στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε από τον Χιμένεθ.

Μπακάκης: Mπήκε στο παιχνίδι για να θωρακίσει τα άκρα της ΑΕΚ και να δώσει βοήθειες στον Γκάλο, ολοκληρώνοντας τη δουλειά του καλά.

Αϊντάρεβιτς: Aγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Μανόλο Χιμένεθ: Παρέταξε όλα τα βαριά χαρτιά του στο γήπεδο, με την παραπάνω επιλογή να τον δικαιώνει, αφού η ΑΕΚ έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο μέρος. Ωστόσο στην επανάληψη ίσως βιάστηκε να γυρίσει την ομάδα του σε θέση άμυνα, δίνοντας στον Πανιώνιο την ευκαιρία να διατηρηθεί μέσα στο ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ