Παναιτωλικός : Χωρίς τρεις στη Ριζούπολη

Παναιτωλικός : Χωρίς τρεις στη Ριζούπολη

Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί αύριο (5/3, 19:30) από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς που θα κλείσει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του και συγκεκριμένα στους Πάουλο, Τσοκάνη και Ροντρίγκες. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα […]

Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί αύριο (5/3, 19:30) από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς που θα κλείσει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του και συγκεκριμένα στους Πάουλο, Τσοκάνη και Ροντρίγκες. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αναλυτικά: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Ρόσα, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Χαντάκιας, Μπράβο, Βακράκος, Κλέσιο, Άργκους, Ιταμπέλ, Ουίλιαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ