Κάναντι : «Μπράβο στους παίκτες μου, όλα εξαρτώνται από εμάς»

Κάναντι : «Μπράβο στους παίκτες μου, όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ο Νταμίρ Κάναντι συνεχάρη τους παίκτες του Ατρόμητου για την εικόνα και την προσπάθεια τους και τόνισε πως μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ξάνθη, όλα εξαρτώνται από τη δική τους απόδοση για το αν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Στο χέρι των παικτών του Ατρομήτου είναι η πρόκριση στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες του και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αυστριακός τεχνικός:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα. Θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς. Θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου. Ήθελα να παίξουμε πολύ καλά στον τακτικό τομέα. Δημιουργήσαμε τις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δυο-τρία γκολ. Τίποτα άλλο. Πάλι και πάλι μπράβο στους παίκτες μου για την εικόνα τους και την προσπάθειά τους.

Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα ήξερε ότι θα μας δώσει πολύ μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Είναι ακόμα 18 βαθμοί που μπορούμε να παλέψουμε. Όλα εξαρτώνται από μας. Πραγματικά είχε πολύ μεγάλη σημασία για μας η νίκη σήμερα. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα σε άμυνα και επίθεση. Στο β’ ημίχρονο δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 3-5-2. Έχει ποιότητα και ταχύτητα στην επίθεση. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους και αυτό το καταφέραμε».

Για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του: «Όπως έχω πει κι άλλες φορές, δεν μπορώ να γίνω πολύ συγκεκριμένος. Το χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από την προηγούμενη εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ