AEK : Με Αραούχο, Κονέ, Λόπες, αλλά χωρίς Τσιγκρίνσκι η αποστολή εν όψει Πανιωνίου

AEK : Με Αραούχο, Κονέ, Λόπες, αλλά χωρίς Τσιγκρίνσκι η αποστολή εν όψει Πανιωνίου

Έτοιμοι για τον Πανιώνιο οι τρεις παίκτες, εκτός με πρόβλημα ο Ουκρανός στόπερ, όπως και οι Σιμόες, Χουλτ.

Με τους Σέρχιο Αραούχο, Παναγιώτη Κονέ και Έλντερ Λόπες στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Πανιώνιο η ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός μπήκε στο φουλ πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση, ενώ και οι άλλοι δύο παίκτες γυμνάστηκαν χωρίς πρόβλημα. Έτσι, τέθηκαν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το κρίσιμο ματς του πρωταθλήματος, διεκδικώντας μάλιστα θέση ακόμα και στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που υπέστη μία ελαφρά κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, αλλά και οι Αντρέ Σιμόες και Νίκλας Χουλτ, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού. Οι δύο τελευταίοι ακολούθησαν και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας ενώ η κατάσταση του Ουκρανού στόπερ θα επανεκτιμηθεί από Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα επιστρέφει στη δράση ο Μάρκο Λιβάγια μετά τις ανάσες που πήρε στο ματς του Κυπέλλου, ενώ μεταξύ των επιλογών του Ισπανού τεχνικού είναι και ο Γιώργος Γιακουμάκης, που επίσης είχε απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Μοράν, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ