Ομιλία Λουτσέσκου: «Το μυαλό μας μόνο στην Τρίπολη»

Ομιλία Λουτσέσκου: «Το μυαλό μας μόνο στην Τρίπολη»

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλε το μήνυμά του πριν το ματς της Αρκαδίας.

Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και για αυτό θέλει νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να ξεχάσουν το άνετο πέρασμα που έκαναν από τη Ν. Σμύρνη, αλλά και τα χθεσινά γεγονότα.

Για τον Δικέφαλο υπάρχει μόνο ο «τελικός» με τον Αστέρα και πως θα κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκεφτεί κανείς την απόφαση που θα βγάλει η Λίγκα για το ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό επανέλαβε για μια ακόμα φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Σαββάτου. «Το μυαλό πρέπει να είναι στο ματς με την Τρίπολη και πουθενά αλλού. Χρειάζεται προσήλωση για να πάρουμε μια ακόμα νίκη», ήταν το μήνυμά του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, τώρα, μια θέση παίζεται ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα στην 11αδα του ΠΑΟΚ. Οι Μπίσεσβαρ και Κάμπος διεκδικούν επί ίσοις όροις μια θέση στο αρχικό σχήμα με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην έχει ακόμα αποφασίσει ποιος θα ξεκινήσει βασικός. Οι υπόλοιπες 10 θέσεις θα καλυφθούν από τους: Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μάτος Βαρέλα, Κρέσπο και Βιερίνια. Στη μεσαία γραμμή οι Μαουρίτσιο και Σάκχοφ, στον άξονα ο Πέλκας, στη δεξιά πλευρά της επίθεσης ο Μακ και στην κορυφή ο φορμαρισμένος Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ