«Χριστοβασίλης και ποδοσφαιριστές του ετοιμάζουν έργο με την Κέρκυρα»

«Χριστοβασίλης και ποδοσφαιριστές του ετοιμάζουν έργο με την Κέρκυρα»

Ποδοσφαιρική «προκήρυξη» διανεμήθηκε στα Γιάννενα με καταγγελίες για το σαββατιάτικο ματς στο νησί των Φαιάκων και για ανάμειξη του ΠΑΟΚ, ενώ καλούνται οι οπαδοί να πάνε στην προπόνηση του ΠΑΣ!

Μια «ιδιαίτερη προκήρυξη» μοιράστηκε την Παρασκευή σε καφετέριες στα Ιωάννινα, κυρίως κοντά στο γήπεδο και έγινε ανάρπαστη! Με υπογραφή «ο φρουρός της Ηπείρου και απλήρωτοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος» αναφέρεται στο προσεχές ματς με την Κέρκυρα με υπονοούμενα για την έκβασή του, καλεί τον Χριστοβασίλη να αποχωρήσει από την ΠΑΕ, προαναγγέλλει συνέχεια με ονοματεπώνυμα ποδοσφαιριστών και καλεί τους οπαδούς της ομάδας σε συγκέντρωση στην προπόνηση του ΠΑΣ αμέσως μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα!

Το ακριβές περιεχόμενο της προκήρυξης (φωτό), το οποίο δεν υιοθετούμε, αλλά δημοσιογραφικά το παρουσιάζουμε, αναφέρει τα εξής:

«Η ομάδα μας βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς από την προνομιούχα πέμπτη θέση της βαθμολογίας που θα της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα μας έχει να διανύσει το πιο εύκολο αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, άρα υπό φυσιολογικές συνθήκες έχει περισσότερες πιθανότητες να επιτύχει τον στόχο της.

Κατά δήλωση προέδρου άλλης ομάδας, ο κ. Χριστοβασίλης έχει παραχωρήσει τις μετοχές του και παραμένει μπροστινός πρόεδρος της ομάδας μας. Έχει «παρκάρει» την ομάδα μας στον ίδιο στάβλο με ΠΑΟΚ και Κέρκυρα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που πρέπει να αποχωρήσει ο κ. Χριστοβασίλης από τον ΠΑΣ Γιάννενα καθώς επίσης και τα «εργαλεία του» ποδοσφαιριστές που παίζουν υπό τις οδηγίες του. Το έργο που ετοιμάζουν για τον αγώνα του Σαββάτου θα είναι το τελευταίο πειστήριο. Θα προχωρήσουμε σε αποκάλυψη ονομάτων ποδοσφαιριστών που συναινούν στις προθέσεις του κ. Χριστοβασίλη.

Καλούμε τους οργανωμένους οπαδούς μας καθώς επίσης και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στην πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα του Σαββάτου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ