Πλατανιάς : Πολλά προβλήματα ενόψει Λαμίας

Πλατανιάς : Πολλά προβλήματα ενόψει Λαμίας

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Τα πράγματα στον Πλατανιά είναι ήδη πολύ δύσκολα. Οι Κρητικοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, προκειμένου να έχουν μερικές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Ωστόσο, οι τέσσερις απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Γιάννης Χατζηνικολάου κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αγγελόπουλο, Πετρόπουλο, Βάντερσον και Κοροβέση.

Ο πρώτος είναι κλινήρης τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είναι τραυματίες και παρά τις όποιες θεραπείες έχουν ακολουθήσει δεν έχον καταφέρει να γίνουν 100% καλά.

Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (2/3) αυτό είχε να κάνει με την τακτική.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά:

 

Κοκκαλάς, Κλιάγιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Ουές Ραχμάν, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ζίκο, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μάλσα, Ντουαλά, Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ, Κασάλιτσα, Ουντότζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ