Συντριβή ΠΑΟΚ: Τον «καίει» (και) η συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλο

Συντριβή ΠΑΟΚ: Τον «καίει» (και) η συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλο

O αθλητικός δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, η οποία εστάλη και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει ότι όλα έγιναν νομότυπα σε ότι αφορά το φύλλο αγώνα! Τι αναφέρει σχετικά με τον τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και τη διακοπή του αγώνα.

Συντριβή για τον ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της απολογίας του, πριν καν, ακόμη, αυτή ξεκινήσει. Η αθλητική δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, η οποία εστάλη και σύμφωνα με πληροφορίες «τσακίζει» τις αιτιάσεις του Δικεφάλου του Βορρά.

Στην έκθεση αυτή, ο διαιτητής της αναμέτρησης που δεν ξεκίνησε ποτέ, αναφέρει πως όλα έγιναν νομότυπα σε ό,τι αφορά στο φύλλο αγώνα και πως ο γιατρός του αγώνα τον διαβεβαίωσε ότι υπάρχει τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία από το ρολό ταμειακής μηχανής που δέχθηκε, για αυτό και διέκοψε τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή της εκδίκασης, για να προετοιμάσει την απολογία του, μετά τη συμπληρωματική έκθεση, αλλά και να κληθεί ο Αρετόπουλος να καταθέσει για τον λόγο που τον οδήγησε στο να στείλει συμπληρωματική έκθεση. Το αίτημα του Δικεφάλου απορρίφθηκε, καθώς ο διαιτητής λειτούργησε νομότυπα, με την έδρα να διακόπτει για μισή ώρα έως ότου προετοιμάσει την απολογία της ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ