ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Ο δράστης την ώρα που σημαδεύει, τραυματίζει τον Γκαρθία και κάνει χειρονομία!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Ο δράστης την ώρα που σημαδεύει, τραυματίζει τον Γκαρθία και κάνει χειρονομία!

Τελετουργικό με σημάδι και κλειστό ρολό από τον συλληφθέντα χούλιγκαν του ΠΑΟΚ. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από to10.gr, που τον δείχνει να σημαδεύει, να πετυχαίνει στο πρόσωπο τον Οσκαρ Γκαρθία και εν συνεχεία να πανηγυρίζει με χειρονομίες! Εκθετη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οφείλει εξηγήσεις (και μια συγνώμη) για τους ψευδείς ισχυρισμούς της. Δεδομένη η βαριά τιμωρία.

Ολες αυτές τις ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθούσε να κάνει τη νύχτα μέρα. Επέλεξε να ακολουθήσει την τακτική της διαστρέβλωσης και του ψεύδους. Μιλώντας για το… φοβερό τελετουργικό που στήθηκε στην Τούμπα. Αλλά το αποκλειστικό βίντεο που βρήκε to10.gr και σας το παρουσιάζει σήμερα, εξευτελίζει τους Θεσσαλονικείς και παρουσιάζει την πάσα αλήθεια για όσα συνέβησαν.

Πράγματι, ήταν τόσο φοβερό το… τελετουργικό του ΠΑΟΚ, που ο χούλιγκαν (που έχει ήδη συνελήφθη και θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του), στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα να σημαδεύει με σκοπό να πετύχει τον Οσκαρ Γκαρθία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αφού τον πετυχαίνει και τον τραυματίζει στο πρόσωπο, εν συνεχεία κάνει και… πανηγυρικές χειρονομίες προς τον Ισπανό τεχνικό. Διαδικασία που επίσης θα πρέπει να ήταν μέσα στο… τελετουργικό.

Η υπόθεση, βεβαίως, ξεπερνάει την πλάκα. Και υπεύθυνος για ό,τι συνέβη, τόσο εκείνη την ημέρα, όσο και για τη χυδαία προπαγάνδα που ακολούθησε είναι μόνον ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να παρουσιάσουν τον Γκαρθία ως… ηθοποιό. Ο διευθυντής επικοινωνίας τους, μετά τις φοβερές εμπνεύσεις περί… τελετουργικού, μιλούσε για δαγκωμένα χείλη. Αλλά πλέον η εικόνα τους εκθέτει και τους αφήνει γυμνούς μπροστά στην αλήθεια.

Το αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει σήμερα to10.gr είναι αδιάψευστος μάρτυρας του τι συνέβη στην Τούμπα. Το ρολό που πέταξε ο οπαδός του ΠΑΟΚ, όχι μόνο ήταν κλειστό, αλλά είχε και μοναδικό στόχο τον Οσκαρ Γκαρθία. Κάτι, βεβαίως, που προκύπτει ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι η αστυνομία τον συνέλαβε και ο ίδιος θα υποστεί τις συνέπειες.

Πλέον, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να εξηγήσει τον λόγο που επέλεξε την τακτική της λοιδορίας του προπονητή του Ολυμπιακού. Οφείλει να παραδεχθεί και επίσημα ότι ακολούθησε τον δρόμο της χυδαιότητας και του ψεύδους. Και φυσικά οι αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί (αθλητική και μη), μπορούν πλέον να πάρουν τις αποφάσεις τους βάσει πραγματικών γεγονότων και όχι βάσει της προπαγάνδας του ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ