ΠΑΣ Γιάννινα : Με δύο απουσίες στην Κέρκυρα

ΠΑΣ Γιάννινα : Με δύο απουσίες στην Κέρκυρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί αύριο (3/3, 17:15) από την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Γιαννιώτες δεν μπορούν να υπολογίζουν σε δύο ποδοσφαιριστές τους ενόψει της αναμέτρησης με τους Φαίακες. Ειδικότερα, ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σολτάνι και Τζημόπουλο. Από την άλλη, στην […]

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί αύριο (3/3, 17:15) από την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Γιαννιώτες δεν μπορούν να υπολογίζουν σε δύο ποδοσφαιριστές τους ενόψει της αναμέτρησης με τους Φαίακες.

Ειδικότερα, ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σολτάνι και Τζημόπουλο. Από την άλλη, στην αποστολή βρίσκονται οι δύο νεοαποκτηθέντες, Τσικάρσκι και Χέλκβιστ, παρόλο που δεν συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Η σημερινή προπόνηση του «Άγιαξ της Ηπείρου» περιλάμβανε ανάλυση τακτικής, με το τεχνικό team να δίνει βάση στο επιθετικό σκέλος. Έπειτα από την ολοκλήρωσή της, ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Μανθάτης, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Μπετρά, Κόντε, Χέλκβιστ, Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης, Αποστολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ