Πόση αλήθεια αντέχεις… ΠΑΟΚ;

Πόση αλήθεια αντέχεις… ΠΑΟΚ;

To10.gr φέρνει στην δημοσιότητα τις πραγματικές φωτογραφίες απο τα αποδυτήρια της Τούμπας αμέσως μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία απο το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που πέταξε ο οπαδός του ΠΑΟΚ!

Η αλήθεια στο τέλος πάντα θριαμβεύει! Ο επίσημος ΠΑΟΚ και τα «εξαπτέρυγα» του έχουν βαλθεί να τρελάνουν όλη την Ελλάδα! Να την βγάλουν τυφλή υποστηρίζοντας πως ο Γκαρθία δεν χτυπήθηκε στην Τούμπα. Να βγάλουν… άσχετους ή ακόμη και κάτι χειρότερο τους γιατρούς και την ιατροδικαστή που ξεκάθαρα μιλάνε για σωματική βλάβη στον Γκαρθία.

Πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο σάιτ της… αλήθειας απο τον Όσκαρ Γκαρθία στο νοσοκομείο, την επομένη του τραυματισμού του στην Τούμπα.

Είναι εμφανές και σε αυτές το τραύμα του Ισπανού απο το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που τον χτύπησε στην Τούμπα. Μια μέρα μετά βεβαίως η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, καθώς ο Ισπανός έμεινε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο και δέχθηκε τις φροντίδες των ιατρών.

To10.gr φέρνει στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες απο τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία μέσα απο τα αποδυτήρια της Τούμπας, μόλις λίγα λεπτά μετά την είσοδο του σε αυτά αφού είχε ήδη χτυπηθεί.

Φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα την αλήθεια που ο επίσημος ΠΑΟΚ και τα «εξαπτέρυγα» του ανήθικα επιδιώκουν να διαστρεβλώσουν προσπαθώντας να σωθούν απο την βέβαιη τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ