«Ξεχάστε ό,τι έγινε, πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

«Ξεχάστε ό,τι έγινε, πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Παρών-απών ο Γκαρθία, πήγε και την Τρίτη με κολάρο στο Ρέντη, μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση, αλλά το πρόγραμμα το έκαναν οι βοηθοί του.

Ο Οσκαρ Γκαρθία βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ακόμη είναι εμφανώς επηρεασμένος από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο. Μάλιστα, ο ίδιος δεν συμμετείχε στην προπόνηση, καθώς πάλι πήγε στο προπονητήριο των Πειραιωτών με κολάρο. Με τους βοηθούς του να αναλαμβάνουν να «τρέξουν»  το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, πάντως, ο Γκαρθία φρόντισε να μιλήσει για λίγα δευτερόλεπτα στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει τους τσιτώσει ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ετσι, όταν οι Ερυθρόλευκοι συγκεντρώθηκαν για να ξεκινήσει η προπόνηση, ο Ισπανός ζήτησε από όλους να ξεχάσουν ό,τι συνέβη στην Τούμπα και να ασχοληθούν αποκλειστικά με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να ξεχάσετε ό,τι έγινε την Κυριακή. Εχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Προπονηθείτε καλά και να σκέφτεστε μόνο τη νίκη με τον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού. Με τον Γκαρθία, πάντως, να μην ανοίγει τα χαρτιά του. Και μπορεί οι περισσότεροι να εικάζουν ότι δεν θα επιλέξει να αλλάξει την 11άδα της Τούμπας, ωστόσο σε εντός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο να αφήσει εκτός κάποιον και Φορτούνη και Μάριν.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός ό,τι είχε να πει το ξεκαθάρισε με τη δήλωση που έκανε την Τρίτη. Ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να αναλάβουν δράση και οι νομικοί της ΠΑΕ. Διότι η αναξιοπρέπεια ορισμένων σχολίων και ισχυρισμών έχει ξεπεράσει τα όρια. Με προσβολές και ψεύδη. Για αυτό τον λόγο αναμένεται να αναλάβει η Δικαιοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ