Ξάνθη – Απόλλωνας Σμύρνης : «Νιώσαμε την πίεση, αλλά πήραμε τη νίκη» είπε ο Ράσταβατς

Ξάνθη – Απόλλωνας Σμύρνης : «Νιώσαμε την πίεση, αλλά πήραμε τη νίκη» είπε ο Ράσταβατς

Ικανοποιημένος για τη νίκη που πήρε η Ξάνθη στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς.

Η πίεση που ένιωθαν οι παίκτες της Ξάνθης στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης λειτούργησε ευεργετικά για τους ακρίτες που επικράτησαν με σκορ 2-0, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο τεχνικός της Ξάνθης μίλησε για τη σημασία που είχε στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του αυτό το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έκανε.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Ράσταβατς:

«Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο προετοιμαστήκαμε με πίεση. Όλοι οι παίκτες ένιωσαν αυτήν την πίεση. Δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι με βάση τον τρόπο που παίξαμε, αλλά φυσικά προσθέτουμε τρεις πόντους στο ενεργητικό μας. Μίλησα μετά το παιχνίδι με τους παίκτες μου και τους έδωσα συγχαρητήρια! Τους ευχαρίστησα για την νίκη και για το γεγονός ότι έπαιξαν με την καρδιά τους! Η αυτοπεποίθησή μας αυξάνεται, θέλουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, και να διεκδικήσουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα»

Για τις αλλαγές που έκανε στην αρχική σύνθεση:

«Ο Ντε Λούκας ήταν τραυματίας και ο Μελιόπουλος έλειπε στην εθνική ομάδα, όσον αφορά τις διαφορές μας με το προηγούμενο παιχνίδι. Κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ζητάω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι στο τακτικό επίπεδο και να παίζουν με καρδιά, όπως σήμερα».

Για το ότι οι φίλαθλοι ζήτησαν τη νίκη με τον Ατρόμητο:

«Πρώτα απ όλα είμαι συγκεντρωμένος στην απόδοση. Όταν παίζουμε καλά έρχονται και τα αποτελέσματα. Να παίξουμε με καρδιά όπως παίξαμε σήμερα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας όπως κάναμε σήμερα. Αν αυτά γίνουν με το σωστό τρόπο τότε μπορεί να έρθει και το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ