Προκλητικός ο Κυριάκος: «Ψευδαισθήσεις οι άνθρωποι του Ολυμπιακού»

Προκλητικός ο Κυριάκος: «Ψευδαισθήσεις οι άνθρωποι του Ολυμπιακού»

Άκρως προκλητική η δήλωσε του Διευθυντή Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ μίλησε για «ψευδαισθήσεις» δεν καταδίκασε ούτε τη ρήξη του αντικειμένου, ούτε τα επεισόδια εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Πρώτη επίσημη αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για όσα συμβαίνουν στην Τούμπα με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ όχι μόνο να μην καταδικάζει τα γεγονότα, τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού αλλά και τα επεισόδια έξω από τα γήπεδο, αλλά να υποστηρίζει ότι όλα όσα έγιναν ήταν κατασκευασμένα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:  «Ο Ολυμπιακός ήρθε εδώ με συγκεκριμένο στόχο, ζουν με ψευδαισθήσεις, ψευδαισθήσεις απειλών, ψευδαισθήσεις τραυματισμών είναι προκλητικοί, δεν σεβάστηκαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα σεβαστούν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε να δει το παιχνίδι. Βρήκαν μια κατασκευασμένη αφορμή. Κρίνονται όλοι. Χαμηλώνουν το επίπεδο της ομάδας τους. Το μόνο που είχαν να κάνουν είναι να φωνάζουν. Ήρθαν εδώ απλά να προκαλέσουν, όλοι αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που έγινε με τον κόσμο της ομάδας και την συμπεριφορά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ