Εξετάζει τον Γκαρθία ο γιατρός του αγώνα

Εξετάζει τον Γκαρθία ο γιατρός του αγώνα

Η κατάσταση του Γκαρθία, εξαιτίας του τραυματισμού του από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κρίνει το ντέρμπι - Το δεδικασμένο με τον Ίβιτς στη Λεωφόρο.

Ο γιατρός του αγώνα εξετάζει αυτή την ώρα τον Όσκαρ Γκαρθία μετά το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που δέχθηκε από απόσταση 30 μέτρων στο μάτι και αποχώρησε από το γήπεδο φανερά τραυματισμένος!

Από την εξέταση του γιατρού και το πώς αισθάνεται ο Γκαρθία θα εξαρτηθούν πολλά για την έκβαση του αγώνα.

Θυμίζουμε πως πέρσι στη Λεωφόρο ο Ιβιτς ως προπονητής του ΠΑΟΚ είχε αισθανθεί ζαλάδες από το κουτί μπύρας που δέχθηκε και είχε πάει στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί και στην συνέχεια στα δικαστήρια να κατακυρωθεί υπέρ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τι προβλέπει ο κανονισμός αν το ματς δεν ξεκινήσει.

Άρθρο 15, παράγραφος 3ε του Πειθαρχικού Κώδικα
Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ