Λάρισα – Πλατανιάς 1-0

Λάρισα – Πλατανιάς 1-0

Η Λάρισα πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Πλατανιά με 1-0, με τους Θεσσαλούς να παίζουν μονότερμα την ομάδα των Χανίων. Το γκολ της νίκης για την ομάδα του κάμπου πέτυχε ο Ντέλετιτς στο 69'.

Η Λάρισα πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Πλατανιά με 1-0 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, σε ότι αφορά την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Το ντεμπούτο του Μάρκο Ντόστανιτς στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για τους «βυσσινί» με τον Ντέλετιτς να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του κάμπου.

Η επικράτηση της Λάρισας ήταν κάτι παραπάνω από δίκαιη καθώς το ματς ήταν μονότερμα και τελικά κρίθηκε από το ωραίο τέρμα που σημείωσε ο Σέρβος στράικερ των γηπεδούχων στο 69’. Σε ότι αφορά τον Πλατανιά γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα είναι συνεχόμενα για την ομάδα της Κρήτης.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική, με την Λάρισα να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, χωρίς όμως να ενθουσιάζει με την απόδοση της. Η θεσσαλική ομάδα είχε τον έλεγχο, έφτανε κοντά στην περιοχή του Πλατανιά αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Ναζλίδη στο εικοστό λεπτό, αλλά ο γκολκίπερ του Πλατανιά, Κλιάιτς είπε «όχι» στο σουτ του Ναζλίδη. Αυτή ήταν και η καλύτερη ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Πλατανιάς από την πλευρά προσπάθησε να βρει τις κόντρες για να πιάσει ανοργάνωτη την άμυνα της Λάρισας και είχε μια καλή στιγμή με τον Ενσικουλού στο 27’, αλλά ο Μπόζοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ.

Μονότερμα στο δεύτερο μέρος

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος της Λάρισας καθώς η θεσσαλική ομάδα πίεσε τον Πλατανιά ψάχνοντας το γκολ που θα της έδινε το πολύτιμο προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ την αμυντική γραμμή του Πλατανιά και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι το β’ μέρος ήταν μονότερμα.

Το γκολ του Ντέλετιτς

Η Λάρισα κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα, με σκόρερ τον Ντέλετιτς ο οποίος είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερο ημιχρόνου. Ο Σέρβος άσος της Λάρισας έστειλε με εξαιρετικό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα στο 69’ δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Αναμφίβολα ο σκόρερ της Λάρισας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πολύ μεγάλη νίκη που κατέκτησε η θεσσαλική ομάδα, καθώς έδωσε φρεσκάδα και κίνηση στην επίθεση της Λάρισας.

Λάρισα – Πλατανιάς 1-0

Διαιτητής: Σέζος

Γκολ: 69’ Ντέλετιτς

Κίτρινες κάρτες:12’ Ζίζιτς, 29’ Κρίζμαν, 84’ Γουάλας – 34’ Δημούτσος, 85’ Κασάλιτσα

Το κλειδί: Η αλλαγή του Ντέλετιτς αποδείχθηκε καθοριστική καθώς ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε το 1-0 στο 69’, διώχνοντας το άγχος από την θεσσαλική ομάδα.

Το10άρι: Ο Μασούρας έκανε και πάλι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με τον νεαρό άσο της Λάρισας να αποδεικνύει γιατί ακούγονται τόσο καλά λόγια για τις ικανότητες του.

Στον πάγκο: Η λειτουργία της άμυνας του Πλατανιά στη φάση του γκολ που πέτυχε ο Ντέλετιτς.

Γιατί κόουτς: Ο νέος τεχνικός της Λάρισας, Μάρκο Ντόστανιτς θα πρέπει να δουλέψει στα τελειώματα των φάσεων καθώς η θεσσαλική ομάδα δεν μπορεί να βρει εύκολα δίχτυα.

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46’ Ντέλετιτς), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (62’ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης (75’ Λεοζίνιο).
Πλατανιάς: Κλιάιτς, Νίλι, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον (54’ Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (74’ Ουντότζι), Δημούτσος, Πλιάτσικας, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Πετρόπουλος (83’ Κασάλιτσα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ