Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε πριν από λίγο τους εκλεκτούς του, για τη μάχη της Τούμπας και οι επιλογές του κρύβουν... εκπλήξεις

Εκπλήξεις από τον Όσκαρ Γκαρθία για τη μάχη της Τούμπας. Πριν από λίγο ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του και σε αυτούς δεν χώρεσαν ούτε ο Μάρκο Μάριν, ούτε ο Κώστας Φορτούνης. Ο Καταλανός τεχνικός ξεκινά το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ με τους:

Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρη, Ρομαό, Ταχτσίδη, Οφόε, Μιραλάς, Πάρντο και Ανσαριφάρντ

Ουσιαστικά ο Γκαρθία επανέρχεται σε 4-2-3-1 λογική, διατηρώντας πίσω από τον σέντερ φορ τον Οτζίτζα Οφόε ο οποίος έκανε πολύ καλό ματς την περασμένη Κυριακή, με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Μιραλάς θα είναι στο αριστερό άκρο εμποδίζοντας τον Μάτος να κάνει τις γνωστές του… βόλτες στην πτέρυγα, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ολόκληρη την εβδομάδα ο Γκαρθία στις κουβέντες που είχε με τους ποδοσφαιριστές του εστίαζε σε όσα θα συμβούν στις δύο πτέρυγες. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έχει δύο πολύ επιθετικά μπακ, και χάρη σε αυτά δίνει το απαραίτητο πλάτος στις επιθέσεις του. Τοποθετεί λοιπόν μπροστά τους δύο κλασικούς εξτρέμ, τον Μιραλάς και τον Πάρντο που λογικά θα είναι σε θέση να αλλάξουν τις ισορροπίες και κυρίως να μην επιτρέψουν στους δύο ακραίους αμυντικούς του ΠΑΟΚ να κάνουν τις επελάσεις τους.

Στον άξονα επιστρέφει ο Αλεϊς Ρομαό που λογικά θα αναλάβει την υποχρέωση να κάνει δύσκολη τη ζωή του Πέλκα, ενώ στο αρχικό σχήμα διατηρείται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που το τελευταίο διάστημα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στην άμυνα οι περισσότεροι είχαν καταλάβει μέσα στην εβδομάδα ότι το δίδυμο των στόπερ θα είναι οι Μποτία, Σισέ από τη στιγμή που ο Σενεγαλέζος ξεπέρασε οριστικά τον τραυματισμό του. Ο Μποτία είναι αρχηγός και σίγουρα ο πλέον έμπειρος για αυτό το ματς. Δεξιά ήταν δεδομένη η παρουσία του Ομάρ, ενώ και αριστερά ο Κούτρης όλη τη χρονιά είναι η βασική επιλογή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ