Κόντε : «Νιώθω περήφανος που ήρθα στον ΠΑΣ»

Κόντε : «Νιώθω περήφανος που ήρθα στον ΠΑΣ»

Ο Πέδρο Κόντε παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής και δήλωσε περήφανος που είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέδρο Κόντε πέτυχε το κορυφαίος γκολ της 22ης αγωνιστικής στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά και κατά την παραλαβή του βραβείου του, το οποίο αφιέρωσε στη γυναίκα του Ιζαμπέλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Ηπέιρου.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε στην αποθέωση που γνωρίζει στα Ιωάννινα, στο επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά και στην περηφάνια που αισθάνεται, διότι αγωνίζεται στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο που με έχει φέρει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σ’ αυτήν τη θέση. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους φιλάθλους και όσους με ψήφισαν για το βραβείο. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε τους 3 βαθμούς στα Χανιά».

Για την αποθέωση που γνωρίζει στα Ιωάννινα: «Ειλικρινά δεν περίμενα να συναντήσω κάτι τέτοιο, τόσο ζεστούς και ένθερμους φιλάθλους. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και νιώθω υπερήφανος που ήρθα εδώ και νιώθω την αγάπη του κόσμου».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Όπως πάντα στην οικογένειά μου, στη σύζυγό μου που είναι κι αυτή σήμερα παρούσα και φυσικά στην ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Δεν θέλω να πω κάτι σπουδαίο. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο, να βρεθούμε στην ίδια δυναμική, να διατηρήσουμε την πολύ καλή φόρμα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και να παίξουμε για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ