Παναθηναϊκός : Προχώρησε σε νέα καταγγελία η Κιέβο για Εμποκού

Παναθηναϊκός : Προχώρησε σε νέα καταγγελία η Κιέβο για Εμποκού

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει ακόμα χρήματα στην Κιέβο για τον Πολ Εμποκού, με αποτέλεσμα η ιταλική ομάδα να προχωρήσει σε νέα καταγγελία κατά των πρασίνων.

Νέα προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, καθώς δεν έχει εξοφλήσει ακόμη την Κιέβο Βερόνα για τον Πολ Εμποκού. Οι πράσινοι οφείλουν στην ιταλική ομάδα το ποσό των 312.500 για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, το οποίο δεν έχουν πάρει μετά και τη δικαίωσή τους στη FIFA τον περασμένο Νοέμβρη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα της Βερόνα να καταγγείλει τον Παναθηναϊκό ζητώντας τα χρήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, η Κιέβο προχώρησε σε νέα καταγγελία κατά του Παναθηναϊκού μέσω δικηγορικού γραφείου, ενώ η αναφορά έχει πάει και στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ προκειμένου να ασκηθεί επιπλέον πίεση στο τριφύλλι.

Η ομάδα της Βερόνα θέλει να εξοφληθεί το χρέος από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ή να υπάρξει νέος διακανονισμός, ειδάλλως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες η ιταλική ομάδα να προσφύγει στην FIFA και να ζητήσει την τιμωρία του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ