Ουσίγιος για Μίλιτς : Καλύτερος ο Κούτρης, για αυτό δεν έπαιζε

Ουσίγιος για Μίλιτς : Καλύτερος ο Κούτρης, για αυτό δεν έπαιζε

Ο Χρβόγε Μίλιτς θα ολοκληρώσει τη σεζόν στη Νάπολι, με τον Μάριο Ουσίγιος να δηλώνει έκπληκτος με την εξέλιξη αυτή, επισημαίνοντας πως «στον Ολυμπιακό δεν πήρε ευκαιρίες, γιατί ο Κούτρης έκανε σπουδαία παιχνίδια».

Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του (τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου) ο Χρβόγε Μίλιτς, ενισχύοντας τους Παρτενοπέι μετά το σοβαρό τραυματισμό του Φαούζι Γκουλάμ. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος, δήλωσε έκπληκτος με την εξέλιξη αυτή, εξήγησε όμως γιατί ο Σέρβος δεν αγωνιζόταν αρκετά με τους Πειραιώτες.

«Για να είμαι ειλικρινής, έμεινα έκπληκτος. Δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη μετά το τέλος της συνεργασίας του παίκτη με τον Ολυμπιακό. ο Μίλιτς δεν πήρε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι έκανε σπουδαία παιχνίδια ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος έγινε απόλυτος κυρίαρχος στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Είναι καλό παιδί και σπουδαίος επαγγελματίας. Του εύχομαι καλή τύχη στη Νάπολι», είπε στο Tuttomercatoweb ο Ουσίγιος, που εδώ και μήνες έχει επιστρέψει στη Μάλαγα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ