Αναβλήθηκε η εκδίκαση για ΠΑΟΚ, αίτημα του Ολυμπιακού για συμπληρωματική δίωξη

Αναβλήθηκε η εκδίκαση για ΠΑΟΚ, αίτημα του Ολυμπιακού για συμπληρωματική δίωξη

Αναβολή πήρε η υπόθεση της εκδίκασης του ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο ματς των Ιωαννίνων με τον ΠΑΣ. Υπήρξε πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού που έστειλε έγγραφο στον αθλητικό εισαγγελέα για συμπληρωματική δίωξη έτσι ώστε να προκύψει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Αναβολή για τις 15 Μαρτίου έλαβε  υπόθεση της εκδίκασης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Εκει θα αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η προσθετή παρέμβαση από πλευράς Ολυμπιακού. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση, δια του νομικού της συμβούλου Αργύρη Λίβα, ο οποίος και ζήτησε να επιβληθεί αυστηρότερη ποινή, δηλαδή αφαίρεση βαθμών.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λίβας είπε οτι διαθέτει στα χέρια του ένα χαρτί από το ΠΕΑΚΙ, Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων. Αυτό αναφέρει τις φθορές που έγιναν εντός και εκτός γηπέδου. Ο Ολυμπιακός ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κληθεί ο ΠΑΟΚ με το άρθρο 4β. και οχι με το 4α.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αρχικά η δικαστής της έδρας υποστήριξε πως δεν μπορεί να γίνει επέκταση της δικαστικής δίωξης, τελικά όμως αποδέχθηκε το αίτημα της αναβολής.

Επίσης να πούμε πως ήδη ο Ολυμπιακός απέστειλε έγγραφο στον αθλητικό εισαγγελέα με το οποίο ζητάει συμπληρωματική δίωξη ώστε να υπάρξει αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ