ΑΕΚ : Το «ψάχνει» για την έκπληξη ο Χιμένεθ

ΑΕΚ : Το «ψάχνει» για την έκπληξη ο Χιμένεθ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για το μεγάλο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, κάνοντας μια χαλαρή προπόνηση στο χιονισμένο Ολιμπίνσκι. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν φανέρωσε ούτε εκεί τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ κόντρα στην ουκρανική ομάδα, στην οποία δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις. Αφού φαίνεται […]

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για το μεγάλο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, κάνοντας μια χαλαρή προπόνηση στο χιονισμένο Ολιμπίνσκι. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν φανέρωσε ούτε εκεί τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ κόντρα στην ουκρανική ομάδα, στην οποία δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις. Αφού φαίνεται πως στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ή ακόμα και ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο «Κλώνα» είχε θετική παρουσία στο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη και σε ένα ματς όπως αυτό με την Ντιναμό, μπορεί να φανεί χρήσιμος, με την ταχύτητα και το πρέσινγκ του. Γι’ αυτό και είναι μεταξύ των επιλογών του Χιμένεθ, παίρνοντας τη θέση ενός εκ των Χριστοδουλόπουλου και Μπακασέτα στα άκρα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γιακουμάκη, ο Έλληνας φορ είχε ξεκινήσει βασικός και στο ματς της Αθήνας, ταλαιπωρώντας αρκετά στο διάστημα της παρουσίας του στο γήπεδο τα στόπερ της Ντιναμό. Με το σκεπτικό της χρησιμοποίησής του σήμερα να αφορά και στο να έρθει στο δεύτερο ημίχρονο «φρέσκος» από τον πάγκο ο Αραούχο, προκειμένου η ΑΕΚ να χτυπήσει για τα καλά το παιχνίδι. Κάτι που πάντως δεν είναι βέβαιο, με τον Αργεντινό φορ να παραμένει το φαβορί για να βρεθεί στη γραμμή κρούσης της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Μπάρκας, στην άμυνα οι Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, στο κέντρο οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και σε ρόλο οργανωτή ο Μασούντ. Σε αυτό το 4-2-3-1 που έχει καταλήξει ο Χιμένεθ για τη ρεβάνς με την Ντιναμό που θα κρίνει και το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ