Ολυμπιακός : Η σκληρή απάντηση Καραπαπά στον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός : Η σκληρή απάντηση Καραπαπά στον ΠΑΟΚ

«Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς έδωσε μέσω facebook σκληρή απάντηση στον ΠΑΟΚ, για τα όσα διέρρευσε ο δικέφαλος του Βορρά με αφορμή την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στην υπόθεση των Ζωσιμάδων. «Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα.  Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.  Και μόνο γι αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα.

Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι… θανάτου απο διαιτητές, παράγοντες και…τερματοφύλακες! Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά… προπονήσεις.
Υγ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

 Το μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ