Πρόσθετη παρέμβαση από τον Ολυμπιακό

Πρόσθετη παρέμβαση από τον Ολυμπιακό

Πρόσθετη παρέμβαση από τον Ολυμπιακό στην υπόθεση Ζωσιμάδων εν όψει της αυριανής απολογίας του ΠΑΟΚ - Τι διαρρέει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πρόσθετη παρέμβαση προς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague, άσκησε ο Ολυμπιακός για τη δίωξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο παιχνίδι των Ζωσιμάδων με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Οι ερυθρόλευκοι έχοντας έννομο συμφέρον αποφάσισαν να παρέμβουν στην υπόθεση που πλέον έχει περάσει στα χέρια του αθλητικού δικαστή κ. Καποδίστρια εν όψει της αυριανής απολογίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως έχουμε τονίσει είναι στο χέρι του αθλητικού δικαστή να αποφασίσει αν θα αλλάξει κατηγορία για τον ΠΑΟΚ και αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο αφαίρεσης 3 βαθμών και τιμωρία της έδρας της.

Η διαρροή του ΠΑΟΚ 

Με το που έγινε γνωστή η πρόσθεση παρέμβαση του Ολυμπιακού στην υπόθεση Ζωσιμάδων υπήρξε διαρροή απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέροντας τα εξής: «Αφού δεν κατάφεραν τα ΜΜΕ τους και τα δήθεν «αντικειμενικά» εξαπτέρυγά τους να προκαλέσουν δίωξη για αφαίρεση βαθμών, η οποία φυσικά και δεν στοιχειοθετείται πουθενά, αποφάσισαν να φτάσουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης. Ασφαλώς και δεν ανησυχούμε και δεν αντιδρούμε στην προσπάθειά τους να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει Κυριακής».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ