Παναθηναϊκός : Θρίλερ με Ταυλαρίδη

Παναθηναϊκός : Θρίλερ με Ταυλαρίδη

Πιο κοντά από ποτέ ο Παναθηναϊκός στην αφαίρεση βαθμών! Οι πράσινοι δεν έβγαλαν άκρη με τον παίκτη και θα ζητήσουν νέα αναβολή. Αν δεν την εξασφαλίσουν η υπόθεση θα εκδικαστεί με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης παραμένει αμετακίνητος. Ζητάει όλα τα χρήματα που του οφείλονται, δηλαδή 97.000 ευρώ, διαφορετικά δεν συναινεί σε αναβολή της καταγγελίας του, που έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί στις 15.30.  

Αυτό σημαίνει ότι αν εκδικαστεί η υπόθεση, τότε ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι δεδομένη η ποινή… Στις όποιες επαφές έγιναν και το πρωί της Τετάρτης και γενικά το τελευταίο διάστημα, ο έμπειρος στόπερ αρνήθηκε κάθε πρόταση του «τριφυλλιού». Τόσο να πάρει άμεσα 40.000 ευρώ και να χαρίσει τα υπόλοιπα ή να λάβει 20.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε 5-6 δόσεις. Ο παίκτης και ο δικηγόρος του Πάρης Ατλαμάζογλου δεν δέχθηκαν ούτε καν νέα συνάντηση.

Τα πράγματα, λίγη ώρα πριν από μία κρίσιμη δικαστική μάχη, είναι απλά. Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει νέα αναβολή (άγνωστο τι θα επικαλεστεί). Αν τα καταφέρει έχει καλώς. Κερδίζει χρόνο. Αν όχι τότε τα πράγματα είναι ζόρικα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, παράλληλα, δεν έχουν βάλει ένα ποσό έναντι στον λογαριασμό του παίκτη, διότι γνωρίζουν ότι δεν το δέχεται και θα επιμείνει στην καταγγελία του. Ο Ταυλαρίδης, λοιπόν, επιμένει και το μήνυμα που στέλνει συνεχώς στον Παναθηναϊκό είναι «ότι έχω κάνει πολλή υπομονή, έχω βάλει πλάτη, δεν πάει άλλο. Θέλω τα χρήματά μου».

*Να σημειώσουμε πως αν η υπόθεση του Ταυλαρίδη εκδικαστεί κι επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, τότε η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει περιθώριο δέκα ημερών –από τη στιγμή που θ’ ανακοινωθεί η απόφαση- να καταβάλει 97.000 ευρώ στον Ταυλαρίδη και να τους πάρει πίσω.

*Στην ΠΑΕ επίσης είναι σε εξέλιξη η μετακόμιση στα νέα γραφεία. Ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου είναι ήδη στα γραφεία κι επιβλέπει τον διαχωρισμό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ