Η έκθεση ζημιών από την «επιδρομή» στους Ζωσιμάδες

Η έκθεση ζημιών από την «επιδρομή» στους Ζωσιμάδες

Η έκθεση που «καίει» τον ΠΑΟΚ για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του στους Ζωσιμάδες με ξεκάθαρες αναφορές για εκτατεμένες «φθορές ιδιοκτησίας».

Ο ΠΑΟΚ έχει κληθεί αύριο σε απολογία για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στα Γιάννενα, μετά την δίωξη που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Η υπόθεση έχει περάσει πλέον στα χέρια του αθλητικού δικαστή, Σπύρου Καποδίστρια, ο οποίος  πρέπει να δει τα σχετικά βίντεο από τα επεισόδια στους Ζωσιμάδες για να αλλάξει την κατηγορία για τον δικέφαλο του Βορρά και σε μια τέτοια περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Είναι προφανές ότι υπάρχει φθορά ιδιοκτησίας και αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι η έκθεση ζημιών που εστάλη στην ΓΓΑ, από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η εφημερίδα Live Sport παρουσιάζει στο σημερινό της φύλλο την συγκεκριμένη έκθεση, η οποία κάνει ξεκάθαρα λόγο για φθορές στις εξέδρες του γηπέδου, στις θύρες, στα τουρνικέ αλλά και σε κάμερα της αστυνομίας. Αν μη τι άλλο στην συγκεκριμένη έκθεση παρουσιάζονται με λεπτομέρειες οι καταστροφές στο γήπεδο του ΠΑΣ, τις οποίες προκάλεσαν οι οπαδοί του δικέφαλου του Βορρά.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι μια πολύ σημαντική έκθεση την οποία πρέπει να λάβει υπόψιν του ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας. Είναι μια έκθεση η οποία παρουσιάζει τις εκτεταμένες ζημιές που έγιναν στο γήπεδο και είναι μια έκθεση που «καίει» τον ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά περιγράφει με λεπτομέρειες την πραγματικότητα.

Αναλυτικά η έκθεση ζημιών στους Ζωσιμάδες, η οποία εστάλη στην ΓΓΑ:

«1. Καταστροφή καθισμάτων στη θύρα 7 (370 καθίσματα), στη θύρα 6 (10 καθίσματα) και στη θύρα 8 (83 καθίσματα)

2. Καταστροφή μιας κάμερας της αστυνομίας.

3. Καταστροφή της εσωτερικής σιδερένιας πόρτας από το εκδοτήριο εισιτηρίων της θύρας 7.

4. Ολοκληρωτική καταστροφή των τουαλετών που βρίσκονται κάτω από τη θύρα 7.

5. Καταστροφή των διαχωριστικών πλεγμάτων που βρίσκονται ανάμεσα στις θύρες 7 και 8.

6. Καταστροφή του τουρνικέ της θύρας 4.

Η ενημέρωση που είχαμε για την προσέλευση των οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς και η συμφωνία των ομάδων, ήταν να παρακολουθήσουν τον αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο πέταλο του γηπέδου, όπου εισέρχονται από τη θύρα 7, με χωρητικότητα 940 ατόμων.

Η προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ήταν πολλαπλάσια, περίπου 2.500 με 3.000 συνολικά, με αποτέλεσμα να γίνει κατάληψη της κεντρικής κερκίδας του γηπέδου, της ονομαζόμενης και σκεπαστής, όπου εκεί τοποθετούνται κυρίως φίλαθλοι της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που μπορεί να είναι οικογένειες, παιδιά, ηλικιωμένοι.

Αυτή η κατάληψη έγινε αφενός με βίαιη είσοδο, χωρίς εισιτήριο, οπαδών του ΠΑΟΚ από τη θύρα 4, της οποίας κατέστρεψαν την περιστρεφόμενη μπάλα ελέγχου διέλευσης -τουρνικέ- (πλάνα από την είσοδο έχουν καταγραφεί και υπάρχουν στο διαδίκτυο) και αφετέρου με μετακινούμενους οπαδούς από το πέταλο του γηπέδου της θύρας 7.
Αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθούν ή να μην προλάβουν να εισέλθουν και να παρακολουθήσουν τον αγώνα κάτοχοι εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Το αποτέλεσμα του αγώνα »βοήθησε» και δεν υπήρχαν σοβαρά επεισόδια ή τραυματισμοί μετά τον αγώνα. Υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, όπως αναφέρονται ανωτέρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ