Ξάνθη : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λουσέρο

Ξάνθη : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λουσέρο

Μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων, ο Αντριάν Λουσέρο επέστρεψε σε προπονητικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα της Ξάνθης.

Θετική είδηση είχαμε την Τρίτη (20/2) για την Ξάνθη, καθώς μετά από αρκετές εβδομάδες που έμεινε εκτός δράσης, ο Αντριάν Λουσέρο επέστρεψε σε προπονητικούς ρυθμούς. Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός μέσος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της με τον Πλατανιά και υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο. Έτσι χρειάστηκε να μείνει εκτός για περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο να που τώρα επιστρέφει.

Πλέον μένει να φανεί πόσο χρόνο θα χρειαστεί ώστε να καταφέρει να συμπεριληφθεί στην αποστολή ενός παιχνιδιού.

Εξάλλου οι Ακρίτες, μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και το ρεπό της Κ. Δευτέρας, επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ξανθιώτικη ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στη διεκδίκηση της 5η θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, καθώς υπολείπεται κατά δύο βαθμούς από τους 31 που έχει ο Πανιώνιος.

Το βαρύ 4-0 θέλουν να ξεχάσουν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, κοιτάζοντας τη συνέχεια και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (15:00) με τον Απόλλωνα για την 23η αγωνιστική.

Στο σημερινό (20/2) πρόγραμμα, μετά την ομιλία του προπονητή οι παίκτες γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης αναμέτρησης να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Από το πρόγραμμα απουσίασε ο διεθνής Δημήτρης Μελιόπουλος με τις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων (U19).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ