Παναθηναϊκός : Έρχεται νέο κύμα απολύσεων στο προσωπικό

Παναθηναϊκός : Έρχεται νέο κύμα απολύσεων στο προσωπικό

Παίρνει… σκούπα και πάλι ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται έως και δέκα απολύσεις από την ΠΑΕ.

Εκκαθάρισης συνέχεια αναμένεται στο προσωπικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να προχωρήσει εκ νέου σε απολύσεις, ώστε να υπάρξει μείωση των εξόδων της ΠΑΕ.

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα υπήρξε νέο κύμα απολύσεων εντός ΠΑΕ, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι το τελευταίο. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν έως και δέκα απολύσεις ανθρώπων που δουλεύουν είτε στα γραφεία της ΠΑΕ, είτε στο Κορωπί, για να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα.

Την ίδια ώρα, παραμένουν εδώ και μήνες απλήρωτοι υπάλληλοι της ΠΑΕ και μάλιστα πριν από λίγες μέρες που δόθηκε μια μισθοδοσία, δόθηκε σε όσους ήταν απλήρωτοι για έξι μήνες προκειμένου να… φτάσουν τους υπόλοιπους, που είναι «μέσα» εδώ και πέντε μήνες.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό παραμένει πολύ δύσκολη και δεν αγγίζει μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους παίκτες, αλλά και τους υπαλλήλους του… μεροκάματου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ