Ομιλία Χιμένεθ με αιχμές: «Νικήσαμε και τον διαιτητή»

Ομιλία Χιμένεθ με αιχμές: «Νικήσαμε και τον διαιτητή»

Ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί της Ξάνθης και επί του... διαιτητή Διαμαντόπουλου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηλιτεύσει τις αποφάσεις του τελευταίου.

Η νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης και η διαιτησία του Διαμαντόπουλου ήταν το βασικό θέμα της ομιλίας του Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός τεχνικός, μάλιστα, υποστήριξε ότι οι παίκτες κατάφεραν να νικήσουν και τον… διαιτητή! Δείγμα της συνολικής ενόχλησης-ανησυχίας που επικρατεί στην ΑΕΚ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η διαιτησία τους Κιτρινόμαυρους.

Συγκεκιρμένα, ο Χιμένεθ ανέφερε χαρακτηριστικάσ τους παίκτες στου, στην προπόνηση της Τρίτης: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη την Κυριακή. Γιατί κάνατε μια πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και γιατί με την απόδοσή σας κερδίσατε και τον διαιτητή. Μπορεί και στο μέλλον να αναγκαστούμε να κάνουν ξανά τέτοιες νίκες, αλλά εσείς δεν θέλω να το σκέφτεστε αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Μόνο το παιχνίδι μας πρέπει να κοιτάμε εμείς».

Εν συνεχεία, ο 54χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Ουκρανία. Αναλυτικά, είπε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τη ρεβάνς με την Ντιναμό, που θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι πως θέλουμε τη νίκη και παίζουμε σαν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή και στις καιρικές συνθήκες. Θα έχει πολύ κρύο, δεν θα είναι εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ