Ο Καποδίστριας καλείται να αποδώσει δικαιοσύνη και να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ (pics, vids)

Ο Καποδίστριας καλείται να αποδώσει δικαιοσύνη και να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ (pics, vids)

Ο αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας πρέπει να δει στα βίντεο όσα είδε όλη η Ελλάδα από τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Έχει το δικαίωμα να αλλάξει την κατηγορία με την οποία έχει κληθεί σε απολογία η ομάδα της Θεσσαλονίκης και σε αυτή την περίπτωση ο δικέφαλος θα αντιμετωπίσει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Στα χέρια του αθλητικού δικαστή Σπύρου Καποδίστρια έχει περάσει η υπόθεση του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στη Γιάννενα και ο δικέφαλος του Βορρά έχει κληθεί σε απολογία. Βέβαια ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη με το άρθρο 15 παράγραφος 4 α, το οποίο δεν περιλαμβάνει βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει ότι με βάση το συγκεκριμένο άρθρο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει απλά με ένα πρόστιμο, για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στην πόλη των Ιωαννίνων. Και ήταν επεισόδια που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κάποιος γιατί υπάρχουν τα αποδεικτικά βίντεο.

Καλείται να αποδώσει δικαιοσύνη ο Καποδίστριας

Ο αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας καλείται λοιπόν να αποδώσει δικαιοσύνη, καθώς έχει το δικαίωμα να αλλάξει την κατηγορία με την οποία έχει κληθεί ο ΠΑΟΚ σε απολογία και σε αυτή την περίπτωση ο δικέφαλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και όχι με πρόστιμο. Αρκεί μόνο να παρακολουθήσει τα βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του δικέφαλου, πριν αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ. Εδώ δεν μιλά κάποιος για πληροφορίες, ότι έγινε το ένα ή ότι έγινε το άλλο.

Εδώ η εικόνα τα λέει όλα και το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στην εξέδρα του γηπέδου, δεν έγινε φυσικά με…ειρηνικό τρόπο. Οι θύρες όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος δεν άνοιξαν μόνες τους. Εδώ η εικόνα τα λέει όλα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν τις θύρες για να μπουν στο γήπεδο ενώ δεν είχαν εισιτήρια στα χέρια τους.

Μέσα από τα συγκεκριμένα βίντεο αποδεικνύεται περίτρανα πως υπάρχουν φθορές ιδιοκτησίας, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σπάνε τις θύρες για να μπουν στις εξέδρες. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό συμβάν, καθώς επεισόδια προκλήθηκαν και μετά το τέλος του αγώνα.

Και σ’ αυτή την περίπτωση άλλωστε υπάρχουν βίντεο στο διαδίκτυο που μπορεί να δει ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας. Τα σπασμένα καθίσματα άλλωστε είναι στον δρόμο. Μπορεί εύκολα να τα διακρίνει κάποιος. Αυτά δεν είναι βιαιοπραγίες κατά προσώπων; Αυτά δεν είναι φθορές ιδιοκτησίες; Κανείς δεν διάβασε, δεν είδε ή δεν άκουσε τις αναφορές και τα εκατοντάδες ρεπορτάζ του Τύπου για επεισόδια στα Γιάννενα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

Επίσης λίγες μέρες μετά το ματς, υπήρξε τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΣ, δια στόματος Γιώργου Χριστοβασίλη, πως ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει για τις ζημιές που έκαναν οι οπαδοί του στο γήπεδο. «Από τον ΠΑΟΚ μας είπαν ότι θα πληρώσουν τις ζημιές που έγιναν», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ομάδας των Ιωαννίνων. Η συγκεκριμένη παραδοχή τα λέει όλα αναφορικά με την φθορά ιδιοκτησίας.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και όλα φαίνονται στα βίντεο που έχει παρακολουθήσει όλη η χώρα. Ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, καλείται να αποδώσει δικαιοσύνη βλέποντας κι αυτός τα όσα έχουν δει όλοι οι Έλληνες.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για κάτι που δεν είχε καμιά σχέση με τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες και ο δικέφαλος αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή μόνο την επιβολή προστίμου. Όλα πλέον είναι στο χέρι του αθλητικού δικαστή ο οποίος καλείται να αποδώσει δικαιοσύνη. Και όλοι φυσικά περιμένουν από τον Σπύρο Καποδίστρια να δει τα βίντεο και να αποφανθεί αν υπάρχουν επεισόδια και φθορά ιδιοκτησίας.

Δείτε ξανά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ