Κούγιας : «Δε θα κάνω μηνύσεις, αλλά θα τους ανακαλύψω»

Κούγιας : «Δε θα κάνω μηνύσεις, αλλά θα τους ανακαλύψω»

Αυτά ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για τα δύο άτομα που έβριζαν αυτόν και τον Ηλία Φυντάνη και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο AEL FC Arena.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό, υπήρχαν ορισμένοι φίλαθλοι πάνω από τον πάγκο των γηπεδούχων και έβριζαν τόσο τον προπονητή όσο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτό τελικά προκάλεσε τη σύλληψη δύο ατόμων από τους παρευρισκόμενους, κατόπιν εντολής του Κούγια (όπως κυκλοφορεί μεταξύ των φιλάθλων τη Λάρισας). Ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί ωστόσο δεν κατέθεσε μηνύσεις, θέλει όμως να μάθει την ταυτότητα των συλληφθέντων.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για το συμβάν:

«Σήμερα τους δύο που έβριζαν τον Ηλία Φυντάνη τους πήρε η Αστυνομία. Τους κράτησαν στο τμήμα. Και θα μάθουμε τα ονοματεπώνυμα τους. Είναι στην Αστυνομία. Δεν πρόκειται να τους μηνύσω. Θέλω να ξέρω όμως ποιοι είναι.

Για πρώτη φορά θέλω να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί που κάθονται μονίμως πάνω από τον πάγκο και βρίζουν τον προπονητή. Πως τους λένε. Τι δουλειά κάνουν. Και θα καταλάβω πολλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ