Παναθηναϊκός: Νίκη στην επαρχία μετά από έναν ολόκληρο χρόνο!

Παναθηναϊκός: Νίκη στην επαρχία μετά από έναν ολόκληρο χρόνο!

Ο Παναθηναϊκός έκανε διπλό στην επαρχία μετά από 365 συν μία ημέρες!

Λυτρωτικό ήταν για τον Παναθηναϊκό το τέρμα του Ρόμπιν Λουντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα (1-0), καθώς χάρη σε αυτό οι Πράσινοι έκαναν την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη τους (τελευταία επικράτηση μακριά από τη Λεωφόρο το 3-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 31 Μαΐου του 2017 για τα play offs) μετά από έντεκα αγώνες εκτός των… τειχών!

Έτος: ο χρόνος μεταξύ δύο επαναλήψεων ενός γεγονότος σχετικού με την τροχιά της Γης ή γενικότερα ενός πλανήτη γύρω από τον ήλιο του. Συγκεκριμένα στην περίπτωση της Γης, έτος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο, 365 περίπου γήινες ημέρες.

Αν σε ένα έτος, 365 ημέρες δηλαδή, προσθέσεις μία ακόμα θα εντοπίσεις το τελευταίο διπλό του Παναθηναϊκού στην επαρχία. Οι Πράσινοι μπορεί να διατηρούν πολύ καλή παράδοση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (μόλις μία ήττα από τον Πανιώνιο φέτος στις 03/12), εκτός έδρας όμως τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά.

Αν δε κάποιος θέλει να βρει το τελευταίο διπλό στην επαρχία του τριφυλλιού πρέπει να γυρίσει πίσω στις 18 Φεβρουαρίου του 2017 όταν και είχε επικρατήσει του Αστέρα στην Τρίπολη με το εμφατικό 5-0 χάρη στα τέρματα των Βίκτωρα Κλωναρίδη, Μάρκους Μπεργκ, Ροντρίγκο Μολέδο, Πολ-Ζοσέ Εμποκού και Ολιβιέ Μπουμάλ. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ κανείς εκ των οποίων δεν φοράει πλέον τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Βρίσκονται μάλιστα κατά σειρά σε ΑΕΚ, Ντουμπάι, Βραζιλία, Βέλγιο και Κίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική φετινή εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού, στις εγχώριες διοργανώσεις, ήταν για το Κυπέλλο Ελλάδας και αυτή στην Θεσσαλία: το 2-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας τον Οκτώβριο του 2017. Επιπλέον, η επικράτηση αυτή επί των Βυσσινί είναι μόλις η 5η εκτός έδρας νίκη του Μαρίνου Ουζουνίδη από τότε που ανέλαβε τον πάγκο των πρασίνων (1η Δεκεμβρίου του 2016). Και η δεύτερή του στην επαρχία!

Αναλυτικά οι εκτός έδρας νίκες του Παναθηναϊκού επί Μαρίνου Ουζουνίδη στο πρωτάθλημα, με έντονα γράμματα οι δύο στην επαρχία:

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1 (11/12/2016)

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-5 (18/02/2017)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-3 (02/04/2017)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-3 (31/05/2017)

Λάρισα – Παναθηναϊκός 0-1 (19/02/2018)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ