Πέλκα, εσύ super star!

Πέλκα, εσύ super star!

Ο καλύτερος Έλληνας παίκτης του φετινού πρωταθλήματος «προ(σ)καλεί» τους ξένους σκάουτ! Κορυφαίες ομάδες στην Τούμπα για να δουν τον Πέλκα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σημείο αναφοράς για τον φετινό ΠΑΟΚ, αναμφίβολα, είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός από την αρχή της σεζόν, παρουσιάζει συνεχή και ραγδαία βελτίωση σε όλους τους τομείς. Πάνω από όλα όμως, δείχνει τεράστια ωριμότητα μέσα στο γήπεδο και απαράμιλλο πάθος για τον τίτλο, μεταδίδοντας την «φλόγα» του ακόμα και σε παίκτες μεγαλύτερους ηλικιακά από αυτόν.

Ακόμα και σε επίπεδο αριθμών, ο 24χρονος επιτελικός μέσος του Δικεφάλου έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα προσωπικά του ρεκόρ και όχι μόνο. Σε 28 παιχνίδια μέχρι στιγμής, μετράει εννέα γκολ και εννέα ασίστ, φτάνοντας μια ανάσα από το double-double σε γκολ και ασίστ. Στο επίπεδο των διψήφιων αριθμών σε γκολ και ασίστ, έφτασε και την σεζόν 2015-16, κάνοντας εννέα γκολ και επτά ασίστ, αλλά σε 49 συνολικά εμφανίσεις του (!). Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως ο Πέλκας φέτος είναι… όλα τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ, τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση, δείχνοντας ότι έχει βρει «χημεία» εντός αγωνιστικού χώρου με το «βαρύ πυροβολικό», Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Το γεγονός ότι εκτός του ότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είναι και οπαδός του ΠΑΟΚ, τον κάνει να πωρώνεται ακόμα περισσότερο στο «κυνήγι» του τίτλου. Γνωρίζει πολύ καλά πόσο βάρος έχει αυτή η φανέλα και ήταν από αυτούς, που παρότι δεν έπαιξαν στον τελικό του Βόλου, έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Στο πρωτάθλημα, ακόμα και ο ίδιος δεν ξέρει πως θα αντιδράσει…

Έρχονται ξένοι σκάουτ με Ολυμπιακό

Με την απόδοση του φέτος, τα εντυπωσιακά του γκολ αλλά και τα «νούμερα» του να ανεβαίνουν σε όλους τους τομείς, είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, που ήδη τον έχουν στην λίστα τους. Από την Σπόρτινγκ που τον γνωρίζει πολύ καλά, από την θητεία του στην Σετούμπαλ, μέχρι την Μπεσίκτας που τον… ορέγεται και μέχρι την Στουτγάρδη, που είναι στην εμβέλεια του ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκου, ο Πέλκας αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότζεκτ. Και οι τρεις ομάδες έχουν δηλώσει ήδη ότι θέλουν να δουν διά ζώσης το παιχνίδι τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

Σίγουρα ο Πέλκας κάτι θα βρει να εκπλήξει τους σκάουτερ που θα έρθουν να τον δουν, αλλά και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα γεμίσουν από άκρη σε άκρη Τούμπα, σε ένα ακόμα πάρτι τίτλου που ετοιμάζεται. Που να βγάλει και την μάσκα, δηλαδή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ