ΠΑΟΚ : Νέο «χτύπημα» Γιώργου Σαββίδη με νόημα

ΠΑΟΚ : Νέο «χτύπημα» Γιώργου Σαββίδη με νόημα

«Ένας κοινός κίνδυνος, ενώνει τους χειρότερους εχθρούς» είναι η ρήση του Αριστοτέλη, που χρησιμοποίησε στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης. Μια αναφορά με νόημα από τον γιο του προέδρου του ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Το μήνυμα που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram είναι σίγουρο πως ανοίγει μεγάλο κύκλο συζήτησης. Ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ προχώρησε σε νέο «χτύπημα» στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά λόγω δύο εξαιρετικά σημαντικών παραμέτρων. «Ένας κοινός κίνδυνος, ενώνει τους χειρότερους εχθρούς» είναι η ρήση του Αριστοτέλη και αυτή τη φράση του Έλληνα φιλόσοφου χρησιμοποίησε ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία του Αριστοτέλη.

Έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον να εστιάσει κάποιος στις δύο παραμέτρους που προαναφέραμε. Πρώτα απ’ όλα είναι το τάιμινγκ που επιλέγει ο γιος του Ιβάν Σαββίδη για να στείλει το συγκεκριμένο μήνυμα, καθώς την Κυριακή θα γίνει στην Τούμπα το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς στο οποίο ο δικέφαλος του Βορρά «καίγεται» για να πάρει τη νίκη, στην προσπάθεια του να κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η δεύτερη παράμετρος έχει να κάνει με την βαθμολογική θέση των ομάδων. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, καθώς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ είναι η ΑΕΚ, η οποία και περιμένει το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Η Ένωση είναι δύο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και σίγουρα οι κιτρινόμαυροι θέλουν να δουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει βαθμολογικές απώλειες στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η συγκεκριμένη αναφορά του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram δίνει «τροφή» για πολλά σχόλια, αναφορικά με το ποιος είναι ο «κοινός κίνδυνος» και ποιος ο «χειρότερος εχθρός». Το σίγουρο πάντως είναι πως η κουβέντα έχει ξεκινήσει και μάλιστα η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μόνο τυχαία δεν ήταν η χρονική στιγμή που επιλέγει ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη κίνηση από τον Γιώργο Σαββίδη, γίνεται μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ για την διαιτησία, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα των κιτρινόμαυρων με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά ότι μετά το τέλος του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για παρωδία. 

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στο instagram

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ