Λεβαδειακός : Κρίνεται άμεσα το μέλλον του Τόνι Σίλβα

Λεβαδειακός : Κρίνεται άμεσα το μέλλον του Τόνι Σίλβα

Το ζήτημα του Τόνι Σίλβα στον Λεβαδειακό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος ακραίος χαφ έχει να αγωνιστεί με τους Βοιωτούς από τις 30 Νοεμβρίου και το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο Ελλάδας. Από τότε, υπάρχουν παράπονα για τον μηδαμινό χρόνο συμμετοχής του με αποκορύφωμα την προσπάθεια να […]

Το ζήτημα του Τόνι Σίλβα στον Λεβαδειακό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος ακραίος χαφ έχει να αγωνιστεί με τους Βοιωτούς από τις 30 Νοεμβρίου και το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Από τότε, υπάρχουν παράπονα για τον μηδαμινό χρόνο συμμετοχής του με αποκορύφωμα την προσπάθεια να καταγγείλει στη FIFA την ομάδα της Λιβαδειάς και να φτάσει στα άκρα το θέμα της προσφυγής του, προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει πως προπονείται ατομικά και όχι με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό συμβαίνει διότι δεν τον έχει δεχτεί στις προπονήσεις ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοσέ Ανιγκό. Εν πάσει περιπτώσει, η υπόθεσή του θα ολοκληρωθεί άμεσα, ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ