Μιραλάς : «Δύσκολος ο πρώτος μήνας για εμένα, αλλά ήρθα για να μείνω»

Μιραλάς : «Δύσκολος ο πρώτος μήνας για εμένα, αλλά ήρθα για να μείνω»

Ο Κέβιν Μιραλάς μετά τη λήξη του νικηφόρου ματς κόντρα στον Πανιώνιο, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο… ξηρασίας που περνάει και έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος.

Ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού, συνεχίζει να μην είναι καλός και αποτελεσματικός μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Τουλάχιστον όχι όσο περίμενε ο κόσμο του Ολυμπιακού. Κατάσταση που αναγνωρίζει και ο ίδιος, λέγοντας πως το τέλος της αφλογιστίας είναι πολύ κοντά. Παράλληλα έδωσε σύνθημα για αντεπίθεση στα ματς που απομένουν για να ξαναβγεί στο Champions League ο Ολυμπιακός, ενώ έκλεισε τη συνέντευξή του με το μήνυμα πως… ήρθε για να μείνει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς:

«Είναι παράξενο αυτό που συμβαίνει με το σκοράρισμα, δεν το έχω ξαναζήσει. Πάντα έβαζα γκολ, ειδικά στον Ολυμπιακό, είναι κοντά όμως η στιγμή που θα σκοράρω ξανά γιατί δουλεύω πολύ και προσπαθώ κάθε ημέρα η προπόνηση να βελτιώνει τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Είναι μια περίοδος προσαρμογής αυτή, δεν το περίμενα ότι θα τη χρειαστώ αλλά αυτό συνέβη, πιστεύω όμως ότι θα τελειώσει καλά η χρονιά.

Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε να το διεκδικούμε μέχρι το τέλος, γιατί οι δύο αντίπαλοί μας που είναι μπροστά ίσως κάνουν γκέλες, όσο υπάρχει ελπίδα οφείλουμε να συνεχίσουμε και να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Αν δεν κατακτήσουμε πάντως το πρωτάθλημα, αυτό θα συμβεί από τα δικά μας λάθη και πράγματα τα οποία συνέβησαν και είναι δύσκολο να τα εξηγήσουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε να κυνηγάμε ακόμα και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, στη διοργάνωση που πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και να φτάσουμε όπου μπορούμε φέτος. Δεν ήμουν εδώ για να ξέρω τι συνέβη στο πρώτο μισό της σεζόν, όμως πάντα οι πολλές αλλαγές προπονητών επηρεάζουν τα αποτελέσματα μιας ομάδας, το αν θα μπορέσει να μείνει σταθερή και να κάνει νίκες. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται σταθερότητα, ο προπονητής μας θα κάνει πλέον ό,τι χρειάζεται, ο πρόεδρος επίσης θα μας βοηθήσει και θα κάνει τα πάντα για να τελειώσει καλά για εμάς η φετινή σεζόν.

Διεκδικούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα, θυμάμαι το γκολ που είχα βάλει στην Τούμπα, εκείνη την εποχή έβαζα πολλά γκολ και ήταν σημαντικό τέρμα. Θέλω να σκοράρω ξανά, να βάζω γκολ σε όλα τα παιχνίδια, είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι προκειμένου να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα κάνουν λάθη, εμείς έχουμε την πίεση, πρέπει να ξεκινήσουμε από την Τούμπα, σε ένα σκληρό, δύσκολο παιχνίδι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα.

Έχω πει πολλές φορές ότι δεν είμαι εδώ για 4 μήνες μόνο, το όνειρό μου είναι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια. Ήταν ένας δύσκολος πρώτος μήνας από πλευράς φυσικής κατάστασης για εμένα, αλλά νιώθω καλά εδώ, η οικογένειά μου επίσης πολύ καλά, το παιδί πηγαίνει στο σχολείο στην Αθήνα. Επιθυμώ να συνεχίσω στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια και πιστεύω ότι έχω πολλά πράγματα ακόμα να του δώσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ