Παναθηναϊκός : Με Αυλωνίτη κόντρα στην ΑΕΛ

Παναθηναϊκός : Με Αυλωνίτη κόντρα στην ΑΕΛ

Στο 4-3-3 καταλήγει τελικά για τον αγώνα με τη Λάρισα ο Ουζουνίδης. Επιστροφή του Αυλωνίτη αντί του Κολοβέτσιου.

Οι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την ΑΕΛ είναι μετρημένες. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εκ των πραγμάτων, δεν θα μπορούσε να επιμείνει στο 3-5-2, που παρέταξε και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πώς να το κάνει, άλλωστε, αφού προϋποθέτει δύο επιθετικούς κι απουσιάζουν οι Μυστακίδης, Μολίνς, Αλτμαν, Λουτσιάνο, ενώ δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον άπειρο Πίσπα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει στόχο να μικρύνει τις αποστάσεις στις γραμμές και να ενισχύσει ξανά τον άξονα με δεδομένη και την απουσία του Κουρμπέλη. Γι’ αυτόν τον λόγο καταλήγει στο 4-3-3 στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς. Ο Αυλωνίτης, παράλληλα, θα είναι το δεύτερο πρόσωπο μετά τον Χατζηγιοβάνη, που θα ξεκινήσουν σε σχέση με το ματς στα Γιάννινα. Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, ο Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ινσούα στο αριστερό.

Αριστερό στόπερ θα ξεκινήσει ο Οικονόμου και δεξί θα είναι ο Αυλωνίτης, ο οποίος επιστρέφει, διότι ο Κολοβέτσιος το τελευταίο διάστημα δείχνει ντεφορμέ. Σε ρόλο κόφτη θα παίξει ο Τζανδάρης, δεξιός εσωτερικός χαφ θα είναι ο Κάτσε κι αριστερός εσωτερικός μέσος ο Λουντ. Ο Κουλιμπαλί θα παίξει δεξί χαφ, αριστερά θα είναι ο Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή ο Δώνης. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, βέβαια, μπορεί το συγκεκριμένο σύστημα ανάλογα με την εικόνα του αγώνα να μετατραπεί και σε 4-2-3-1 ή 4-4-1-1 με τον Λουντ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Δώνη. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στη διάρκεια του αγώνα, εφόσον παίξει ο Μουνιέ.

Υποδοχή
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε χωρίς προβλήματα στη Λάρισα. Στο ξενοδοχείο που κατέλυσε, περίμεναν περίπου 15-20 φίλοι του «τριφυλλιού». Κυρίως οικογένειες, με τα μικρά παιδιά να φωτογραφίζονται με τον Ουζουνίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ